Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 8:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Υγεία & Ομορφιά

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

Καταστήματα SEPHORA τόσο μοναδικά παγκοσμίως, το μυστικό της επιτυχίας τους, συνοψίζεται σε 6 λέξεις: Εμπειρία, Ελευθερία, Ενημέρωση, Επιλογή, Εξυπηρέτηση, Εγγύηση. Το περιβάλλον βασίζεται στην λιτή πολυτέλεια ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο τα καλλυντικά. Το διεθνές concept των Sephora επιβάλλει την κυριαρχία του άσπρου – μαύρου στο χώρο των καταστημάτων, έτσι ώστε τίποτε άλλο να μην τραβάει την προσοχή του πελάτη πέρα από τα καλλυντικά. Επιπλέον οι μάρκες είναι τοποθετημένες με αλφαβητική σειρά και ανά κατηγορία ώστε ο καταναλωτής να βρίσκει γρήγορα και εύκολα την μάρκα που ζητάει. Στα Sephora υπάρχει απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ο καταναλωτής μπορεί να κοιτάξει, να αγγίξει, να δοκιμάσει τα πάντα! Δεν υπάρχει καθοδήγηση των επιλογών. Ο πελάτης αποφασίζει και το εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει όλες τις πληροφορίες εφόσον του ζητηθούν. Πάντα διακριτικά κοντά στον πελάτη βοηθούν σεβόμενοι την ελευθερία του. Επιπλέον στα Sephora η συσκευασία δώρου είναι τέχνη και σας παρέχεται δωρεάν. Makeup artists μακιγιάρουν δωρεάν ενημερώνοντας για τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ. Τα νέα αρώματα είναι συγκεντρωμένα ώστε ο πελάτης να δοκιμάζει και να επιλέγει ελεύθερα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Προσφορές

Sephora - Προσφορές έως 50%

01.07.21

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ έως -50%! Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας επώνυμα και αποκλειστικά προϊόντα έως -50% στο κατάστημα Sephora στο The Mall Athens!

Sephora - Μοναδικές προσφορές στα exclusive brands

31.08.21

Αγοράστε τώρα τα Exclusive Brands της Sephora μόνο από 13,95€, στο κατάστημα Sephora στο The Mall Athens!

Sephora - Καλοκαιρινές εκπτώσεις!

31.08.21

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας προϊόντα Sephora Collection από 2,09€, στο κατάστημα Sephora στο The Mall Athens!

Copyright © 2021 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB