Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Γυναικεία μόδα

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

Το κατάστημα Lynne αποτελεί την τελευταία προσθήκη στον κατάλογο των καταστημάτων της εταιρίας με τη σύγχρονη σχεδιαστική ταυτότητα. Όπως οι συλλογές ρούχων της Lynne, έτσι και ο σχεδιασμός των καταστημάτων της, εμπνέεται από τη σύγχρονη γυναίκα και προσπαθεί να αναδείξει τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν.

Προσαρμοσμένη στους ρόλους της καθημερινότητας της, η σύγχρονη γυναίκα εκφράζει τη διάθεση της κάθε στιγμή μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές. Από casual καθημερινά ρούχα μέχρι ρούχα για βραδινή έξοδο, κλασικά ή τολμηρά, η Lynne καταφέρνει να προσφέρει στις σύγχρονες fashionistas, προτάσεις σε όλο το φάσμα των απαιτήσεων και να γεφυρώνει γκάμες αντιθέσεων με τις συλλογές της. Κεντρικό στοιχείο της διακόσμησης του καταστήματος αποτελεί η ιδιαίτερη οροφή του, σχεδιασμένη με το χαρακτηριστικό λουλούδι-λογότυπο της εταιρίας, η οποία διατρέχει όλο το μήκος του καταστήματος προσκαλώντας την επισκέπτρια σε μια εξερεύνηση της συλλογής μέχρι και το βάθος του καταστήματος.

Η “λουλουδιαστή” οροφή αποτελεί παράλληλα αναφορά στα φλοράλ μοτίβα που πρωτοστατούν διαχρονικά ως θέμα στο σχεδιασμό του γυναικείου υφάσματος σε όλες του τις εκφράσεις, σε όλες τις εποχές. Οι επιπλώσεις και οι εξοπλισμοί του καταστήματος είναι σχεδιασμένοι σαν ένα ευέλικτο σύστημα λευκών κύβων κλειστών και ανοικτών, που με τις πολυάριθμες δυνατότητες σύνθεσης τους δίνουν τη δυνατότητα στο χώρο και το στήσιμο του μαγαζιού να αλλάζει ανάλογα με τη συλλογή, την εποχή, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις στην προβολή των προϊόντων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB