Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Κοσμήματα & Ωρολόγια

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

H Li-LA-LO είναι ελληνική εταιρία κοσμημάτων, με δυναμική παρουσία 20 χρόνων στο χώρο της κομψότητας και της υψηλής αισθητικής.

Με κυρίαρχα υλικά τον χρυσό 18K, το ασήμι, τους πολύτιμους λίθους και τις φυσικές πέτρες, η Li-LA-LO πρωτοπορεί, σχεδιάζοντας διαχρονικές δημιουργίες που ικανοποιούν τις ανάγκες της γυναίκας για ένα καθημερινό ευέλικτο στιλιστικά κόσμημα έως μονόπετρα και designer’s κομμάτια που ορίζουν τη «νέα πολυτέλεια»..

Πολυδιάστατη και πολυτάλαντη, η γυναίκα Li-LA-LO ισορροπεί ανάμεσα σε πολλούς ρόλους κάνοντας στάση ζωής το motto που εκφράζει το όνομα Li-LA-LO με τα  αρχικά των λέξεων Live - LAugh - LΟve.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων της, η Li-LA-LO εγκαινίασε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με κεντρικό σύνθημα “Make It Better”  και στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από μικρά και μεγάλα κοινωνικά ζητήματα που μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB