Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Χώροι εστίασης

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

KFC σημαίνει τραγανόστιμο κοτόπουλο! www.kfc.gr
Αποστολή:

Το KFC εστιάζει στο κοτόπουλο - 'το πιο νόστιμο κοτόπουλο του κόσμου' - και προσφέρει πραγματικό φαγητό και γρήγορη εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον!
Επισκόπηση εταιρείας
Το 1939, ο συνταγματάρχης Harland Sanders δημιούργησε την αυθεντική συνταγή Kentucky, παρουσιάζοντας το μυστικό μείγμα των 11 μυρωδικών και μπαχαρικών και άνοιξε ένα μικρό εστιατόριο το οποίο ονόμασε 'Sanders'.

Εκεί ξεκίνησε να μαγειρεύει κοτόπουλο με τη δική του διάσημη συνταγή των 11 μυρωδικών και μπαχαρικών, την ίδια που χρησιμοποιούν τα KFC ακόμα και σήμερα.

Το κοτόπουλό του έγινε τόσο διάσημο που ο κυβερνήτης του Kentucky του απένειμε τον τιμητικό τίτλο του συνταγματάρχη.

Στη συνέχεια αποφάσισε να πουλάει τη συνταγή σε εστιατόρια και να παίρνει 5 σεντς για κάθε κοτόπουλο που πουλούσαν. Επέμεινε στο να χρησιμοποιούν κοτόπουλο άριστης ποιότητας και γεύσης, κάτι που εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τα εστιατόρια KFC.

Το 1997 η φήμη των KFC έφτασε και στην Ελλάδα, όταν άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στη Γλυφάδα.

Σήμερα τα απολαυστικά του γεύματα προσφέρονται σε 7 εστιατόρια στην Αττική, σε 1 στη Θεσσαλονίκη και 4 εποχιακά εστιατόρια στην Κέρκυρα, στη Ζάκυνθο, στην Κρήτη και στην Ρόδο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2021 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB