Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι κλειστά.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Δώρα & Τέχνη

ΕΠΙΠΕΔΟ 0

Η εταιρεία I-GIFT ιδρύθηκε το 2010

Οι ιδρυτές της δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου από το 1990 και η άξια της εμπειρίας τους και τις γνώσης της δημιούργησε μια εταιρεία σύγχρονη , με όραμα και κέφι για εξέλιξη στον χώρο του δώρου και διακόσμησης.

Ο σκοπός της εταιρείας μας είναι βασισμένος στις ανάγκες του κοινού μας να εκφράζονται μέσα στους ιδιαίτερους χώρους καταστημάτων που δημιουργούμε.

Η έμπειρη ομάδα μας αναζητά σε όλο τον κόσμο, όλα τα προϊόντα μας με υπομονή και διάθεση εισάγοντας συνεχώς είδη διαφορετικά και ιδιαίτερα, δημιουργώντας συνεχώς τάσεις πολλαπλής αισθητικής.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα της I-GIFT είναι η πλούσια συλλογή προϊόντων με προτάσεις που καλύπτουν από την ανάγκη ενός μικρού gadget μέχρι την ολοκληρωμένη διακόσμηση χώρου από εξειδικευμένους. ανθρώπους.

Στον ένα χρόνο λειτουργίας μας λειτουργούν ήδη 6 καταστήματα I-GIFT σε Ελλάδα και Κύπρο και η συνεχής τους επέκταση αποτελεί στρατηγικό μας στόχο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB