To KFC μας «υπόσχεται» την πιο crispy εμπειρία street food

Αλήθεια, αν σας έλεγαν να ορίσετε, ως fried chicken lovers, τι σημαίνει για εσάς μία αυθεντική crispy εμπειρία street food, ποια θα ήταν η απάντησή σας; Ίσως, ο ορισμός σας να βρίσκεται σε εκείνο το spot που μπορεί και σας προσφέρει καθημερινά τραγανό και νόστιμο κοτόπουλο, «το πιο νόστιμο κοτόπουλο του κόσμου» μάλιστα, σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον. Ίσως, να βρίσκεται στα… KFC καταστήματα, στο αγαπημένο spot αυτών που ξέρουν να εκτιμούν το πραγματικά αυθεντικό, crispy κοτόπουλο.

Ως chicken lovers, λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να αντισταθούμε σε αυτήν την crispy εμπειρία street food των KFC, που όλοι μας περιγράφουν, γι’ αυτό και το μεσημεριανό μας ραντεβού δόθηκε στο εστιατόριο του Εμπορικού Κέντρου The Mall Athens. Εκεί, δεν μας εξέπληξε μόνο η συνταγή του πιο τραγανού και νόστιμου κοτόπουλου, αλλά και οι τρόποι που συνδυαζόταν με όλα τα πιάτα που περιείχε το μενού και μπορούσαν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Η πιο tasty crispy chicken εμπειρία ξεκίνησε με ένα από τα καθιερωμένα πιάτα των KFC: τις τραγανές φτερούγες κοτόπουλου. Πρόκειται για το Duo Bucket, με 10 Hot Wings και 8 Crispy Strips. Ώρα, όμως, να σας συστήσουμε ακόμη ένα all time classic πιάτο του μενού τους, που σίγουρα αν το επιλέξετε δεν θα θέλετε να τελειώσει: τα 5 COB, που θα σας κάνουν να γευτείτε στο 100%, την αυθεντική συνταγή του πιο crispy chicken.

Μπορεί οι συγκεκριμένες επιλογές να ήταν αρκετές, όμως εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να προσθέσουμε στο τραπέζι μας, ακόμη δύο to share πιάτα από το KFC menu. Ποια ήταν αυτά; Από τη μία, επιλέξαμε το Twister Caesar’s με δύο Crispy Strips τυλιγμένα σε τοσταρισμένη τορτίγια με γραβιέρα, iceberg και Caesar’s sauce και από την άλλη, το δημοφιλές Grander Burger, με δύο ζουμερά φιλέτα κοτόπουλο, διπλό τυρί cheddar, μπέικον, iceberg, ντομάτα, μαγιονέζα και BBQ sauce. Και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα ικανοποίησε πλήρως τους γευστικούς μας κάλυκες.

Μία δοκιμή των αγαπημένων πιάτων από το KFC menu, μας θύμισε τη σημασία μιας αυθεντικής crispy εμπειρίας street food και μας έδωσε το boost που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε ευχάριστα την ημέρα μας. Αν, λοιπόν, είστε και εσείς λάτρεις του fried chicken και ψάχνετε το μέρος που θα σας προσφέρει το πιο νόστιμο κοτόπουλο, τότε τα KFC του The Mall Athens είναι μονόδρομος.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m