Πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν το βαφτιστήρι σας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Πάσχα κάθε νονός και νονά έχει μία καθιερωμένη αποστολή: την επιλογή του πασχαλινού δώρου που θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο του βαφτιστηριού του. Ομολογουμένως, τα παιδιά είναι οι πιο απαιτητικοί παραλήπτες δώρων, ακριβώς διότι μόνο μερικά δώρα είναι ικανά να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τους και να τα ευχαριστήσουν. Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πώς θα λύσετε το «σταυρόλεξο» για την επιλογή του κατάλληλου δώρου για τον μικρό σας παραλήπτη, αρκεί να ρίξετε μία ματιά στη λίστα με τα υποψήφια δώρα που ετοιμάσαμε για εσάς. 

Φυσικά και το πρώτο δώρο που περιμένει κάθε βαφτιστήρι μαζί με τη λαμπάδα του, είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που πρόκειται να το συνοδεύσουν στις ανοιξιάτικες βόλτες του. Είτε επιλέξετε τα παιδικά αθλητικά παπούτσια από τη σειρά της Marvel με κόκκινο και μπλε χρώμα για τον μικρό σας superhero από το κατάστημα Geox, είτε τα old skool low vans σε κόκκινο marshmallow από το κατάστημα Vans, είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστεί. Από την άλλη, για τη μικρή σας, που τρελαίνεται για βόλτες δίπλα στη θάλασσα, ένα classic marbled clog με ροζ διχρωμία από το κατάστημα Crocs, είναι το ιδανικό. 

 

Εάν τις τελευταίες μέρες, η φράση «πρωτότυπα δώρα για το βαφτιστήρι» τριγυρνάει συνεχώς στο μυαλό σας, σας έχουμε τη λύση. Τι θα λέγατε να επιλέξετε μία unique boutique για τη μικρή σας princess με sparkly γοβάκια και κοσμήματα από το κατάστημα ELC, αλλά και ένα puzzle the fairy and the unicorn με 36 κομμάτια από το κατάστημα My Daily Spot; Αν, ωστόσο, το βαφτιστήρι σας βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του, μία καλή λύση είναι να του κάνετε δώρο το τραπέζι δραστηριοτήτων για τις πρώτες του γνώσεις από το κατάστημα Prénatal

 

Ένα ακόμη πασχαλινό δώρο, που θα φανεί χρήσιμο και το βράδυ της Ανάστασης αλλά θα αναδείξει συγχρόνως και τη μικρή σας fashionista, είναι το μεσάτο coral φόρεμα Cordelia με floral σχέδιο από το κατάστημα Matou France. Αν, ωστόσο, θέλετε να κινηθείτε σε πιο casual γραμμές, μπορείτε να επιλέξετε το κοντομάνικο γαλάζιο φόρεμα με στάμπα καρδιά και φούστα από τούλι από το κατάστημα Cool Club.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m