«Οδηγός» αγοράς: Τα πιο updated ανδρικά παπούτσια για την άνοιξη

Αδιαμφισβήτητα, τα παπούτσια είναι αυτά που ολοκληρώνουν κάθε ανδρικό look και κατέχουν ξεχωριστή θέση στο ανδρικό ντύσιμο. Την άνοιξη μάλιστα, που ο καιρός ζεσταίνει, κάθε άνδρας που αγαπάει τη μόδα ψάχνει τα shoes of the moment, που θα προσθέσει στη λίστα του και θα κάνουν το κατάλληλο update στο στυλ του. 

Μπορεί η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού παπουτσιών για την άνοιξη, να είναι μία απαιτητική διαδικασία, ωστόσο κάθε άνδρας που σέβεται το στυλ του, φροντίζει να έχει στην ντουλάπα του ένα foam cleaner, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημα Τακούνι Εξπρές. Και αυτό, για να δείχνουν τα παπούτσια σας καθημερινά, σαν καινούργια. Για εσάς, που θέλετε να δείχνετε κομψοί όλη την ημέρα αλλά και να εξασφαλίσετε την άνεση που μπορεί να σας προσφέρει ένα ζευγάρι παπούτσια, τι θα λέγατε να πείτε «ναι» στα navy ανδρικά loafers μακασίνια Mephisto, από το κατάστημα Ανατομικά Σακελλάρη, με μαλακό δέρμα και soft-air technology; Διαφορετικά, αν είστε λάτρεις των all time classic λευκών sneakers, τα λευκά sneakers Camper, από το κατάστημα Nak Shoes είναι τα ιδανικά. 

Αν τώρα, αναζητάτε μία επιλογή για μία βραδινή έξοδο, ένα business look ή μία ξεχωριστή περίσταση, οι λέξεις «κλειδιά» για τη φετινή άνοιξη συνεχίζουν να είναι «sneakers» και «μοκασίνια». Στην πρώτη περίπτωση λοιπόν, μπορείτε να ξεκινήσετε από τις cool τάσεις στα ανδρικά sneakers του 2024 και να επιλέξετε είτε ένα Safety Jogger χακί ανδρικό sneaker με logo, από το κατάστημα Migato, είτε ένα λαδί Timberland Mylo Bay Low ανδρικό sneaker, από το κατάστημα Altershops Lab. Όσον αφορά στη δεύτερη περίπτωση, ένα μοκασίνι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε σας εμφάνιση, είναι το καφέ δερμάτινο με κορδόνια, από το κατάστημα Fratelli Petridi

Μήπως παρακολουθείτε τα trends της άνοιξης; Τότε σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι το retro style έχει επιστρέψει, δίνοντάς σας δύο must επιλογές: Το καφέ αθλητικό παπούτσι New Balance 725, από το κατάστημα Foot Locker ή τα Asics gel- kayano 14 γκρι sneakers, από το κατάστημα Sneaker Cage. Άλλωστε, όποιο και εάν επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε το πιο ανοιξιάτικο update στα looks σας.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m