Ancho

Επίπεδο
3

Στo Ancho, τα μεξικάνικα street vibes συναντούν το καλιφορνέζικο coolness των burrito bars, σε ένα fast casual spot. Το ιδιαίτερο concept του βασίζεται στην απόλυτη γευστική ελευθερία, τις ξεχωριστές γεύσεις,τα αρώματα και φυσικά τη μοναδική fiesta ατμόσφαιρα.

Η απόλυτη Do It Yourself εμπειρία περιμένει τον επισκέπτη στο The Mall Athens, με ένα μενού απλό, πιστό στον street χαρακτήρα των Ancho και στην αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα. Αρχικά, διαλέγεις τη βάση που επιθυμείς μέσα από διάφορες επιλογές όπως nachos, chivichangas και burrito bowls και φυσικά την αγαπημένη τριάδα της Tex-Mex κουζίνας - tacos, burritos και quesadillas! Στη συνέχεια, επιλέγεις τη γέμιση, ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις σου. Frozen margaritas και μεξικάνικες, μεταξύ άλλων,μπύρες, συνοδεύουν ιδανικά το φαγητό, ενώ για ένα γλυκό φινάλε σας περιμένουν λαχταριστά χειροποίητα churros. Όλα, ανεξαιρέτως, τα υλικά είναι ολόφρεσκα, και φτιάχνονται στην κουζίνα καθημερινά, όπως το guacamole και τα λαχταριστά nachos που κόβονται καθημερινά στο χέρι.

Η απόλυτη εμπειρία Ancho Mexperience απλώνεται σε όλη την πόλη, σε χώρους που επικρατεί η ανεπιτήδευτη διακόσμηση, το φιλικό service και τα casual vibes. Μένει μόνο να την ανακαλύψεις!

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m