Flying Tiger Copenhagen

Επίπεδο
1

Στην Flying Tiger Copenhagen, δεν θέλουμε να είμαστε συνηθισμένοι. Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα με το δικό μας τρόπο. Αυτός, θεωρούμε, είναι ο βασικός λόγος που από ένα κατάστημα στο κέντρο της Κοπεγχάγης το 1995 καταφέραμε να μετατραπούμε σε ένα παγκόσμιο brand με σχεδόν 1.000 καταστήματα σε 36 χώρες και τρεις ηπείρους.

Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να διατηρούμε την πίστη στις αξίες μας και επικεντρωθήκαμε στην αποστολή μας, που είναι να εμπνέουμε ανθρώπους να περνούν περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και να δίνουν χρόνο σε ότι τους κάνει χαρούμενους. Γιατί, για εμάς, η πραγματική αξία δεν βρίσκεται στα πράγματα που κατέχουμε, αλλά στις εμπειρίες που μοιραζόμαστε – και τα προϊόντα μας βοηθούν να δημιουργήσουμε.

Στην Flying Tiger Copenhagen, αγαπάμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των πελατών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, όπου υπάρχει χώρος για διαφορετικότητα, πολυμορφία, νέες ιδέες και Σκανδιναβικό design.

Οι πελάτες μπορούν να βρουν τα πράγματα που χρειάζονται, τα πράγματα που ονειρεύονται και τα πράγματα που δεν είχαν ιδέα ότι υπάρχει - χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία.

Ο κόσμος του The Mall Athens σας υποδέχεται με όλα τα τελευταία νέα και τα trends που σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το The Mall Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Ο κόσμος του The Mall Athens τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν.
m