Τα Χριστούγεννα έρχονται και σίγουρα αναζητάτε τα ιδανικά δώρα για τους σημαντικούς άντρες της ζωής σας ή πολύ απλά επιθυμείτε να προσθέσετε στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σας ένα διαχρονικό key item. Όποιος και να είναι ο λόγος, ο προορισμός για αγορές είναι πάντα ένας!

Μόλις περάσετε την κεντρική είσοδο του στολισμένου εμπορικού κέντρου και αισθανθείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας «αγκαλιάζει», κατευθυνθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη στο κατάστημα Navy & Green του 2ου επιπέδου, για value – for - money αγορές.

Θα ανακαλύψετε μια συλλογή, ειδικά σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί τις ανάγκες και το lifestyle του σύγχρονου άνδρα. Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας με το μοναδικό design και την πρακτικότητα, μπαίνουν σε συσκευασία δώρου και δίνουν χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στη νέα συλλογή της Navy & Green θα ανακαλύψετε jackets και πανωφόρια που χαρακτηρίζονται από απαράμιλλο στιλ και προσαρμοστικότητα.

Η Hyper Jacket Collection του διαχρονικού brand, είναι ήδη στο κατάστημα για να προσφέρει λύσεις στα καθημερινά requests των ανδρών που ξέρουν τι θέλουν.

FACTS:

  • Τα πολυμορφικά πανωφόρια μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές ανάγκες, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, από casual και πρακτικές εμφανίσεις έως formal περιστάσεις.
  • Η αποσπώμενη κουκούλα, οι αποσπώμενες επενδύσεις, όπως και οι τσέπες που είναι τοποθετημένες σε διαφορετικά σημεία του jacket, επιβεβαιώνουν την έννοια της πολυχρηστικότητας.
  • Θα εκτιμήσετε τον υδροφοβικό τους χαρακτήρα (water repellent) καθώς και το αναπνέον (breathable) ύφασμα από το οποίο έχουν κατασκευαστεί, αφού δημιουργούν μια άνετη και ευχάριστη αίσθηση με την πρώτη δοκιμή.

Για πάντα σαν καινούργιο

Η Navy & Green έχει φροντίσει ακόμα και για την αποθήκευσή τους καθώς έχει επενδύσει προσθέτοντας memory fabric στα jackets, τεχνολογία που επαναφέρει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση ακόμα και όταν τσαλακωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ενός ταξιδιού.

Design

Η έμφαση στα details, και τα διάφορα διακοσμητικά που παρατηρούνται στα jackets,  προσδίδουν κομψότητα, αλλά και μοντέρνο σχεδιασμό, αναβαθμίζοντας (κυριολεκτικά) με μια κίνηση κάθε outfit.

Η νέα συλλογή του καταστήματος Navy & Green  σας περιμένει να την ανακαλύψετε στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens!