Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

PANDORA: Τα νέα σχέδια της ανανεωμένης συλλογής Pandora ME στο The Mall Athens!

Τα κοσμήματα δεν είναι μόνο απαραίτητο “συστατικό” για ένα ολοκληρωμένο outfit, είναι το μέσο που “απογειώνει” κάθε look. Γι’ αυτό και αξίζει πάντα να επενδύετε σε items που συνδυάζουν την ποιότητα με την υψηλή αισθητική, όπως τα κοσμήματα PANDORA. Πρόκειται για δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές εμφανίσεις σε ξεχωριστές περιστάσεις.

Με μια βόλτα στο κατάστημα PANDORA στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens θα ανακαλύψετε τα νέα σχέδια, της ανανεωμένης συλλογής Pandora ME.

Η νέα συλλογή εμπνέεται από το mindset μιας ολόκληρης γενιάς, της Gen Z, και με ανανεωμένα σχέδια έρχεται να ταράξει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Οι μεταλλικοί τόνοι, σε επίστρωση χρυσού 14K, που για πρώτη φορά εισάγονται στην συλλογή Pandora ME, έρχονται να εμπλουτίσουν τα ήδη υπάρχοντα σχέδια της συλλογής και να φωτίσουν κάθε πτυχή του εαυτού σας. Ready to shine?

Τα link chain βραχιόλια και κολιέ από μασίφ ασήμι και επίστρωση χρυσού 14K, αποτελούν τον main character της συλλογής. Καλαίσθητα σχέδια με αιχμηρά μοτίβα που μπορούν να μεταμορφωθούν ανά πάσα στιγμή, σας προκαλούν για να δημιουργήσετε looks που εντυπωσιάζουν. Τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια έρχονται να ολοκληρώσουν το στιλ σας για υπέροχα mix and match outfits.

Τα ολοκαίνουρια mini dangles και medallions, εμπνευσμένα από τα aesthetic tattoos, την ελευθερία της τέχνης και τα emojis, αποτελούν την καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς που λατρεύουν να δημιουργούν τα δικά τους statement.

Be FREE, Be PANDORA ME με μια επίσκεψη στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens!

the mall athens pandora

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB