Η βόλτα στο The Mall Athens δεν αποτελεί απλά μια αγοραστική εμπειρία, αλλά μια εμπειρία για όλη την οικογένεια. Στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο, εκτός από το να κάνεις τα ψώνια σου στα καταστήματα, μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα σου γεύματα στο 3ο επίπεδο. Η σίγουρη λύση, η αγαπημένη συνήθεια και ο Νο 1 προορισμός για τα πιο λαχταριστά κοτόπουλα και burgers στο The Mall Athens είναι το KFC!

Το KFC επέστρεψε μεγαλύτερο, για περισσότερες γευστικές απολαύσεις.

Η όρεξη για ψώνια και τηγανητό κοτόπουλο ξανάνοιξε και είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Το αγαπημένο σε όλους και μεγαλύτερο κατάστημα KFC επέστρεψε ανανεωμένο και σε περιμένει να απολαύσεις λαχταριστά κοτόπουλα και burgers!

Με τη μυστική συνταγή των 11 μυρωδικών και μπαχαρικών και το μοναδικά τραγανό κοτόπουλο, θα συνεχίσει σίγουρα να είναι η αγαπημένη σου συνήθεια στο The Mall Athens.

Το KFC προσφέρει - 'το πιο νόστιμο κοτόπουλο του κόσμου' - με τη πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον!

΄Για να απολαύσεις το πιο διάσημο και νόστιμο κοτόπουλο του κόσμου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens!