Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: 10:45 - 17:00. / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Zήσε το απόλυτο shopping experience στο νέο κατάστημα NIKE By Kifisias στο The Mall Athens!

To brand-ορόσημο στην παγκόσμια σκηνή που έχει ταυτιστεί με ρεκόρ και ιστορικές προσωπικότητες του αθλητισμού έφτασε στο 1ο επίπεδο του The Mall Athens! Πιο συγκεκριμένα, στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο, θα μπορείς από τις 15 Ιουλίου να επισκεφθείς το ολοκαίνουργιο κατάστημα NIKE, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το απόλυτο shopping experience!

Αντλώντας έμπνευση από τη γυναίκα καταναλωτή, αλλά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες, το κατάστημα NIKE διαθέτει μια μοναδική σειρά προϊόντων που αντανακλά το πνεύμα του ανταγωνισμού, του στυλ και του παιχνιδιού.

Στο νέο κατάστημα του The Mall Athens στο επίπεδο 1, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το μέλλον του shopping μέσα από premium ψηφιακές και εξατομικευμένες υπηρεσίες που απευθύνονται σε εκείνους που ζουν, εργάζονται και αθλούνται στην πόλη και στις γειτονιές της.

Το κατάστημα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να αποτελεί έναν χώρο που προσφέρει κάτι περισσότερο από μια απλή αγοραστική εμπειρία. Είναι ένας χώρος όπου θα θες να επιστρέψεις ξανά και ξανά. Όχι μόνο για την τεράστια ποικιλία των προϊόντων αλλά και επειδή σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τα ψώνια σου και να λάβεις την εξυπηρέτηση που χρειάζεσαι από τους καλύτερους του είδους.

Οι υπηρεσίες της NIKE στο The Mall Athens βελτιστοποιούνται μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας και γίνονται ακόμη καλύτερες με το NIKE Membership, το οποίο δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να έχουν προτεραιότητα και να απολαμβάνουν πρώτοι προϊόντα και υπηρεσίες.

Η υψηλή τους ποιότητα ξεκινάει από το παρελθόν και απογειώνεται στο σήμερα με νέα μοντέλα, μοντέρνους σχεδιασμούς, άνεση καθώς και νέες τεχνολογίες.

the mall athens store nike

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB