Πώς καταλήγει ιδανικά μια βόλτα για shopping; Η απάντηση είναι απλή: με φαγητό. Aφού έχεις κάνει τις αγορές σου, αφού έχεις περπατήσει για να βρεις όλα αυτά που είχες στη shopping list σου, αυτό που μένει για να ολοκληρώσεις τη βόλτα σου είναι να απολαύσεις ένα ωραίο φαγητό.

Στο The Mall Athens, ανεβαίνοντας στο 3ο επίπεδο θα ανακαλύψεις δεκάδες επιλογές για να ολοκληρώσεις γευστικά την βόλτα σου, όμως υπάρχει μία που αποτελεί… μονόδρομο.

Το μεσογειακό ψητοπωλείο "Λάδι και Ρίγανη" αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές και ποιοτικές προτάσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Μετά από 15 χρόνια πρωτοπορίας και γεύσεων το Λάδι και Ρίγανη είναι η ιδανική λύση για να φύγεις ικανοποιημένος και πάνω απ’ όλα χορτασμένος από το αγαπημένο εμπορικό κέντρο. Τα χειροποίητα σουβλάκια και ο αυθεντικός γύρος Θεσσαλονίκης είναι αυτά που πρωταγωνιστούν, ενώ προϊόντα ορόσημα είναι και η χειροποίητη, αλάδωτη, καλαμποκίσια πίτα αλλά και η μοναδική φέτα σως.

Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν νέες δημιουργίες που πρέπει να δοκιμάσεις. Από τη σεφταλιά σε φουρνιστό, χωριανό ψωμί με ρώσικη μέχρι την ελαφριά σαλάτα ‘Green Dish’ με φρεσκοκομμένο γύρο κοτόπουλο και σως μουσταρδομαγιονέζας & μυρωδικών, ενώ στα all time classic βρίσκεις τον Γύρο Burger με χοιρινό γύρο, σως τζατζικιού και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.