Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Βρες την πρώτη σειρά οικολογικής βαλίτσας, Samsonite Magnum Eco στο The Mall Athens

H Samsonite πρωτοπορεί και παρουσιάζει την πρώτη βιώσιμη συλλογή της, τη Magnum Eco. Πρόκειται για μια ελαφριά και ανθεκτική βαλίτσα, που είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα, κεσεδάκια γιαουρτιού και πλαστικά μπουκάλια και σηματοδοτεί μια καινοτόμο ανακάλυψη στον κλάδο των αποσκευών που πηγαίνει τη Samsonite ένα βήμα πιο μπροστά στην αειφόρο ανάπτυξη.

Για παράδειγμα, η βαλίτσα μεγάλου μεγέθους είναι προϊόν ανακύκλωσης 483 κεσέδων γιαουρτιού και 14 πλαστικών μπουκαλιών.

Με μια βόλτα στο κατάστημα της Samsonite στο The Mall Athens, θα βρεις την περιβαλλοντικά υπεύθυνη βαλίτσα που δίνει στα καταναλωτικά απόβλητα μια δεύτερη ζωή, ενώ παράλληλα μειώνει τη χρήση πρωτογενών υλικών, Magnum Eco σε 4 μεγέθη και χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση. Διάλεξε το μέγεθος που σε εξυπηρετεί, το χρώμα που σου αρέσει και ξεκίνα πάλι να εξερευνείς τον κόσμο, γνωρίζοντας ότι έχεις συμβάλει θετικά στην προστασία του.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις έναν τρόπο να βάλεις κι εσύ το δικό σου λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται παγκοσμίως για την προστασία του περιβάλλοντος, βρήκαμε τον τρόπο. Με μια απλή πράξη, μια βόλτα και μια αγορά στο κατάστημα Samsonite στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο μπορείς να κάνεις τη διαφορά.

Ένα βήμα πιο κοντά στην αειφόρο ανάπτυξη με τη νέα συλλογή, Magnum Eco.

Copyright © 2022 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB