Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Γυαλιά οράσεως σε 1 ώρα: Παράδοση express στα MARK AaLEN του The Mall Athens

Η εποχή που τα γυαλιά οράσεως αποτελούσαν μόνο το βασικό μέσο για τη διόρθωση της όρασης, ανήκει πια στο παρελθόν. Πλέον, θεωρούνται ίσως ένα από τα πιο ‘δυνατά’ αξεσουάρ που μπορούν να προσδώσουν κομψότητα στο στιλ σου και να αλλάξουν τελείως την εμφάνισή σου, αφού μπορείς να τα βρεις σε χιλιάδες επιλογές σε χρώματα και σχέδια.

Στο κατάστημα MARK AaLEN στο The Mall Athens θα βρεις τα πιο ωραία γυαλιά οράσεως για να ανανεώσεις το στιλ σου και να “απογειώσεις” κάθε look. Το καλύτερο απ’ όλα όμως είναι ότι μπορείς να επιλέξεις τα νέα σου γυαλιά, να κάνεις τα ψώνια σου στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο και μέσα σε μόλις 1 ώρα να είναι έτοιμα και να τα φοράς!.

Ο έμπειρος οπτικός ετοιμάζει στο υπερσύγχρονο και κατάλληλα εξοπλισμένο εργαστήριο που διαθέτει το κατάστημα MARK AaLEN, στο The Mall Athens, τα καινούργια σου γυαλιά όσο εσύ απολαμβάνεις τη βόλτα σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις από τη μεγαλύτερη συλλογή γυαλιών οράσεως τον σκελετό που σου ταιριάζει. Για τα υπόλοιπα φροντίζει το κατάστημαMARK AaLEN!

Ο σκοπός είναι να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας, ότι τα MARK AaLEN στο The Mall Athens προσφέρουν τη δυνατότητα παράδοσης καινούργιων γυαλιών οράσεως μόνο σε 1 ώρα!

Πώς θα αποκτήσεις νέα γυαλιά οράσεως σε μόνο 1 ώρα!

Copyright © 2022 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB