Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: 10:45 - 17:00. / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Smart home: Το να κάνετε το σπίτι σας “έξυπνο” είναι πιο εύκολο απ’ όσο φαντάζεστε!

Η ευκολία που προσφέρουν τα smart gadgets στην καθημερινότητα μας είναι μεγάλη και όσο εξελίσσονται και επαναπροσδιορίζονται, τόσο μπορούν να μας παρέχουν νέες δυνατότητες στην εξοικονόμηση του χώρου και του χρόνου μας.

Το Google Home Smart Assistant που θα βρείτε στο κατάστημα Κωτσόβολος θα γίνει ο προσωπικός σας βοηθός. Ανταποκρίνεται σε ερωτήσεις και διευκολύνει την ψυχαγωγία σας μέσα από φωνητικές εντολές. Ανάμεσα στις λειτουργίες του είναι ο έλεγχος των υπόλοιπων smart συσκευών σας.

Αν θέλετε να ρυθμίζετε την φωτεινότητα στο υπνοδωμάτιο σας με μία μόνο κίνηση χωρίς να σηκώνεστε από το κρεβάτι, το φωτιστικό πορτατίφ LED WiZ που θα βρείτε στο κατάστημα Πλαίσιο θα σας λύσει τα χέρια, αφού συνδέετε μέσω Wi – Fi και σας δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε ή να αυξήσετε τον φωτισμό μόνο με τη φωνή σας. Η λειτουργία που το ξεχωρίζει είναι η επιλογή του χρώματος, δίνοντάς σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Για εσάς που σας αρέσει το βραδινό διάβασμα υπό τους ήχους μουσικής σας προτείνουμε το φωτιστικό ηχείο Symfonisk από το κατάστημα IKEA. Πρόκειται για ένα φωτιστικό ηχείο που συνδέετε στο ηλεκτρονικό σας δίκτυο και προσφέρει χαμηλό φωτισμό και ήχο 180 μοιρών. 

Γνωρίζουμε πως η εργασία από το σπίτι γίνεται περισσότερο λειτουργική και ευχάριστη με τα κατάλληλα gadgets. Ανάμεσα στις επιλογές που θα βρείτε στο κατάστημα Dell Exclusive Store, ξεχωρίσαμε την οθόνη Dell 24 Video Conferencing Monitor. Μία smart οθόνη που θα σας διευκολύνει καθώς έχει ενσωματωμένη webcam και ηχεία, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται σύνδεση σε επιπλέον περιφερειακές συσκευές.

Αν πάλι ψάχνετε έναν φορητό υπολογιστή που θα έχετε παντού μαζί, ο Yoga 6 Gen Z convertible laptop από το κατάστημα Lenovo Official Store είναι η ιδανική επιλογή. Η ευελιξία που προσφέρει μέσω της οθόνης του, σας επιτρέπει να το μετατρέπετε σε tablet και να το τοποθετήσετε σε κάθε γωνία του σπιτιού σας.

Το τελευταίο gadget που αξίζει να προσθέσετε στο σπίτι σας, δεν είναι άλλο από την Xiaomi IP Wi-Fi camera που θα βρείτε στο κατάστημα Public. Συνδέεται στο δίκτυό σας ασύρματα, διαθέτει αδιάβροχη προστασία ώστε να λειτουργεί και σε εξωτερικούς χώρους και ο χειρισμός της γίνεται εύκολα και χωρίς κόπο μέσα από το smartphone σας.

 the mall athens smart home 5 hlektrikes suskeues google exupnos voithos me wifi kwtsovolos

Google Home έξυπνος βοηθός με λειτουργία Wi-Fi, Κωτσόβολος (Επίπεδο 0) | 149.90€

 the mall athens smart home fwtistiko portatif plaisio

Φωτιστικό πορτατίφ με λειτουργία Wi-Fi, Πλαίσιο (Επίπεδο 0) | 64.90€

 the mall athens smart home othoni dell enswmatwmnh kamera dell exclusive store

Οθόνη Dell με ενσωματωμένη κάμερα και ηχεία, Dell Exclusive Store (Επίπεδο 3) | 379.00€

 the mall athens smart home ilektrikes suskeues laptop tablet lenovo

Laptop με λειτουργία tablet, Lenovo Official Store (Επίπεδο 3) | 1.099.00€

the mall athens smart home xiaomi ip public

Κάμερα Xiaomi IP, Public (Επίπεδο 1) | 99.89€

 the mall athens smart home fwtistiko hxeio me wifi ikea

Φωτιστικό - ηχείο με λειτουργία Wi-Fi, IKEA (Επίπεδο 4) | 199.00€

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB