Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι κλειστά.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Οργάνωση χώρου: Πώς να οργανωθείτε για το 2023!

Ένας όμορφος και οργανωμένος χώρος μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην προσωπική σας ηρεμία και ευεξία.

Αρκούν μερικές προσθήκες αντικειμένων στους χώρους του σπιτιού και του γραφείου σας για να το καταφέρετε.

Για την οργάνωση του μπάνιου σας, η ραφιέρα ronnskar, που θα βρείτε στο κατάστημα IKEA, σας επιτρέπει να έχετε συγκεντρωμένα τα προϊόντα της προσωπικής σας περιποίησης για να εκτελείτε με τάξη και αρμονία τα αγαπημένα σας τελετουργικά ομορφιάς. Δοκιμάστε να προσθέσετε στο μπάνιο σας και τον διοργανωτή καλλυντικών από το κατάστημα Flying Tiger, για την ταξινόμηση των everyday makeup προϊόντων σας.

Μήπως είστε λάτρης της μαγειρικής και ψάχνετε έξυπνους τρόπους οργάνωσης για την κουζίνα σας? Με το δοχείο μπαχαρικών και μαγειρικών εξαρτημάτων από το κατάστημα Διάφανο μπορείτε να κρατήσετε συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα σας καρυκεύματα ώστε να φτιάχνετε συχνά τις σπεσιαλιτέ σας. Μια ακόμη εύχρηστη προσθήκη στην οργάνωση της κουζίνα σας αποτελεί η κατσαρόλα Tefal της σειράς opti’space που θα βρείτε στο κατάστημα Κωτσόβολος, με την οποία θα κερδίσετε extra space στα ντουλάπια σας λόγω του πρακτικού συστήματος αποθήκευσής της.

Σε χώρους όπως το σαλόνι, το ψάθινο καλάθι από το κατάστημα Πλαίσιο μπορεί να αποθηκεύσει και να συγκεντρώσει σε ένα μέρος την αγαπημένη σας κουβέρτα και τα αγαπημένα σας βιβλία, για τις μέρες που θέλετε να απολαύσετε την γαλήνη του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα να κάνετε μια κομψή προσθήκη στην διακόσμηση του σαλονιού σας.

Το εγχείρημα της οργάνωσης χώρου δεν θα μπορούσε να θεωρείται επιτυχημένο εάν δεν φροντίσετε να τακτοποιήσετε και το γραφείο σας. Eίτε δουλεύετε από το σπίτι είτε on site. Στο κατάστημα Claire’s θα βρείτε το σετ που αποτελείται από σημειωματάριο και κασετίνα με θέμα Harry Potter, το οποίο θα αποτελέσει σύμμαχο στην οργάνωση του επαγγελματικού σας χώρου καθώς μπορείτε να κρατήσετε συγκεντρωμένες όλες τις high importance σημειώσεις σας και την γραφική σας ύλη. Όσοι από την άλλη, πηγαίνετε καθημερινά στην εργασία σας και ψάχνετε ένα όμορφο και πρακτικό σκεύος για την μεταφορά των σπιτικών σας γευμάτων, το δοχείο τροφίμων με μοτίβο φύλλων από το κατάστημα Public, θα σας διευκολύνει στην μετακίνηση του πιο λαχταριστού σας φαγητού.

Εάν είστε tech lovers και αναζητάτε την πρακτικότητα και σε ζητήματα τεχνολογίας, ο μικροσκοπικός επιτραπέζιος υπολογιστής από το κατάστημα Lenovo Official Store, θα σας προσφέρει ταχύτατη απόδοση στην εργασία σας καθώς και θα σας γλιτώσει χώρο λόγω του μεγέθους του.

the mall athens set mpaxarika diafano

Σετ μπαχαρικών, Διάφανο (Επίπεδο 0) | 24.99 €

 the mall athens set katsaroles kotsovolos

Σετ κατσαρόλες Tefal, Κωτσόβολος (Επίπεδο 0) | 160.00 €

the mall athens mpez psathino kalathi plaisio

Ψάθινο καλάθι, Πλαίσιο (Επίπεδο 0) | 17.90 €

Σετ σημειωματάριo με κασετίνα

Σετ σημειωματάριο και κασετίνα, Claire’s (Επίπεδο 1) | 29,99€

 the mall athens diafano organizer flying tiger

Διάφανο ακρυλικό organizer, Flying Tiger (Επίπεδο 1) | 9.00€

 the mall athens metalliki rafiera ikea

Ραφιέρα, IKEA (Επίπεδο 3) |  55.00€

 the mall athens epitrapezios upologistis lenovo official store

Επιτραπέζιος υπολογιστής, Lenovo Official Store (Επίπεδο 3) | 859.00€

 the mall athens doxeio faghtou public

Δοχείο φαγητού, Public (Επίπεδο 1) | 26.90 €

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB