Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι κλειστά.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι κλειστό.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Lucky Charms 8 υπέροχες προτάσεις για τα γούρια του 2023

Τις γιορτινές αυτές μέρες, οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε να προσφέρουμε στους φίλους και την οικογένεια μας γούρια, θέλοντας να τους ευχηθούμε με αυτό τον τρόπο καλή τύχη, υγεία και δύναμη για το νέο έτος.

Για τις γυναίκες που λατρεύουν τα υπέροχα κολιέ-γούρια, ετοιμάσαμε μια λίστα με επιλογές που δεν θα σας περάσουν απαρατήρητες.

Αν είστε λάτρεις του μαύρου χρώματος, σας προτείνουμε ένα γούρι με ιδιαίτερο σχεδιασμό. Στο κατάστημα Anna Maria Mazaraki θα βρείτε το κολιέ που αγκαλιάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο το 2023. Ένας ολόμαυρος κύκνος του σχηματίζει το ’23 σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Για τους λάτρεις των Χριστουγέννων, το γούρι Wish Luck του καταστήματος Gregio είναι ιδανική επιλογή καθώς όχι μόνο έχει ως σύμβολο μια χριστουγεννιάτικη μπάλα, αλλά περιέχει και τον αριθμό 23 για έναν χρόνο τόσο μαγικό, όσο και τα Χριστούγεννα.

Κομψές επιλογές θα βρείτε και στο κατάστημα Jewls and Jems. Το κολιέ με την λιβελούλα και τα ζιργκόν από επιπλατινωμένο ασήμι 925, σίγουρα θα εντυπωσιάσει όσους αγαπάνε τα ιδιαίτερα σχέδια.

Ένα κολιέ σε σχήμα καρδιάς αποτελεί πάντα επιλογή για να δείξετε την αγάπη σας με τον καλύτερο τρόπο. Στο κατάστημα Nassia Gems θα βρείτε το γούρι που μπορείτε να το χαρίσετε στους αγαπημένους σας, για μια χρονιά γεμάτη συναίσθημα.

Για πάλι προτιμάτε την λαμπερά κοσμήματα, το κολιέ shine like a star από το κατάστημα Οxette είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο. Στο εντυπωσιακό αυτό κολιέ με το αστέρι και τα λευκά κρύσταλλα, το στοιχείο του 2023 μπορεί να αφαιρεθεί έτσι ώστε το κολιέ να φορεθεί για πολλά πολλά χρόνια.

Μοναδικό δώρο αποτελεί και το κολιέ celestial της Pandora. Το πρωτότυπο σχέδιό του θα ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές fashionistas καθώς ο συνδυασμός ασήμι-χρυσό είναι μεγάλη τάση για μία ακόμη σεζόν.

Αν οι παραπάνω επιλογές δεν σας έχουν καλύψει, τότε σας προτείνουμε εναλλακτικά γούρια, για όσες αγαπούν τα βραχιόλια και τους κρυστάλλους.  

Στο κατάστημα Lamor θα βρείτε ένα βραχιόλι γεμάτο πέρλες. Μια εξαιρετική επιλογή δώρου για τις κυρίες που αναζητούν διαχρονικές επιλογές, μιας και οι πέρλες προσδίδουν αμέσως κομψότητα και φινέτσα.

Εναλλακτικά, στο κατάστημα Swarovski μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές, ωστόσο εμείς εστιάσαμε σε ένα στολίδι με πρωτότυπο σχέδιο χιονονιφάδας. 

1 the mall athens stories gouria 2023 kolie kiknos anna maria mazaraki

Κολιέ κύκνος ‘23, Anna Maria Mazaraki | 39.00€ (Επίπεδο 2)

 

2 the mall athens stories gouria 2023 kolie kokkini mpala gregio

Κολιέ με κόκκινη μπάλα, Gregio | 35.00€ (Επίπεδο 0)

 

3 the mall athens stories gouria 2023 kolie liveloula jewls and jems

Κολιέ με λιβελούλα, Jewls and Jems | 29.95€ (Επίπεδο 1)

4 the mall athens stories gouria 2023 vraxioli me perles lamor

Βραχιόλι με πέρλες, Lamor | 22.00€ (Επίπεδο 2)

5 the mall athens stories gouria 2023 kolie kardia nassia gem

Κολιέ με καρδιά, Nassia Gems | 19.00€ (Επίπεδο 0)

6 the mall athens stories gouria 2023 kolie me asteri oxette

Κολιέ με αστέρι, Oxette | 30.00€ (Επίπεδο 2)

7 the mall athens stories gouria 2023 kolie celestial pandora

Κολιέ celestial, Pandora | 208.00€ (Επίπεδο 2)

8 the mall athens stories gouria 2023 stolidi xiononyfada swarovski

Στολίδι χιονονιφάδα, Swarovski | 45.00€ (Επίπεδο 1)

 

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB