Η φοιτητική ζωή έρχεται μαζί με την ενήλικη ζωή. Είναι μια νέα αρχή και όπως κάθε νέα αρχή στη ζωή, έτσι κι αυτή έχει τις δυσκολίες της. Δυσκολίες που μπορούν να ξεπεραστούν αν έχεις την κατάλληλη βοήθεια. Με μια βόλτα στο The Mall Athens θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις με τον καλύτερο τρόπο τη φοιτητική σου ζωή και ακόμη περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ο Κωτσόβολος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο και βοηθούν κάθε νέο φοιτητή να διαμορφώσει το νέο του σπίτι όπως ακριβώς το ονειρεύεται!

Έως τις 2 Οκτωβρίου, όλοι οι φοιτητές που πραγματοποιούν αγορές από τα καταστήματα Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές για επιπλέον αγορές σε μία από τις δύο αλυσίδες.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Για αγορές 350-649,99 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος, οι φοιτητές λαμβάνουν δωροεπιταγή 50 ευρώ που μπορούν να εξαργυρώσουν στα καταστήματα ΙΚΕΑ, ενώ για αγορές άνω των 650 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος , κερδίζουν δωροεπιταγή 100 ευρώ.

Η ίδια διαδικασία πραγματοποιείται αντιστοίχως και για αγορές που πραγματοποιούνται στα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Τι καλύτερο από το να μπορείς να “χτίσεις” το νέο σου σπίτι έχοντας τη βοήθεια που χρειάζεσαι; Με μια βόλτα στο The Mall Athens, και συγκεκριμένα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και Κωτσόβολος, η νέα αρχή θα γίνει… παιχνιδάκι