Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Οργάνωσε το γραφείο σου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και μία από τις βασικές δουλειές που πρέπει να κάνουμε ως γονείς (αν έχουμε μαθητές μικρής ηλικίας, οι μεγάλοι θα πρέπει να το κάνουν μόνοι τους) είναι η σωστή οργάνωση του γραφείου τους.

Ένας καλά οργανωμένος χώρος χωρίς πολλή βαβούρα και χαρτούρα, αλλά και άχρηστα μικροαντικείμενα θα βοηθήσει τον μαθητή να συγκεντρωθεί, να διαβάσει ποιοτικά και να αποδώσει καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να μάθουμε στα παιδιά μας την τάξη και την οργάνωση από πολύ μικρή ηλικία.

Η πρώτη δουλειά που πρέπει να γίνει είναι το καλό ξεσκαρτάρισμα της γραφικής ύλης της περασμένης χρονιάς. Ό,τι δεν χρησιμοποιείται θα πρέπει να στέλνεται στην ανακύκλωση. Δώσε χώρο και αέρα στο γραφείο για να χωρέσει τα πράγματα της νέας σεζόν.

Αφού, λοιπόν, μείνουν μόνο τα απαραίτητα, πάμε να δούμε πώς θα οργανωθεί σωστά με τα πιο cool items.

Πρώτη και βασικότερη αγορά είναι μια ποιοτική καρέκλα γραφείου. Ακριβώς επειδή οι ώρες μελέτης εκεί είναι πολλές, είναι σημαντικό η καρέκλα να είναι εργονομική και με χειροκίνητη ρύθμιση της μέσης, τόσο σε ύψος όσο σε βάθος. Γιατί; γιατί έτσι δεν θα επιβαρύνεται η σπονδυλική του στήλη και θα του είναι πιο εύκολο να διατηρήσει σωστή στάση σώματος. Η ιδανική καρέκλα γραφείου έχει δυνατότητα ρύθμισης ύψους καθίσματος με εύκολο τρόπο, ώστε να το κάνει μόνο του το παιδί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εξίσου σημαντικό είναι να διαθέτει ρυθμιζόμενους βραχίονες, ώστε το παιδί να τους προσαρμόζει ανάλογα με το ύψος του. Τέλος, το κάθισμα και η πλάτη πρέπει να έχουν πλούσια αφρώδη υλικά, τα οποία χαρίζουν άνεση.

Και πάμε στα της οργάνωσης. Τα δεκάδες στιλό, μολύβια, μαρκαδόροι, τετράδια και λοιπά μικροαντικείμενα θα πρέπει να ταξινομηθούν σωστά, τόσο για να κερδίσετε χώρο, όσο και για να μην αποσπάται το παιδί από την ακαταστασία.

Οι θήκες αρχειοθέτησης, οι μολυβοθήκες και τα ειδικά σετ οργάνωσης γραφείου θα βοηθήσουν ώστε να είναι όλα στη θέση τους και πάντα οργανωμένα. Ένας πίνακας ανακοινώσεων πάνω από το γραφείο θα εξυπηρετήσει πολύ το παιδί, μιας κι εκεί θα τοποθετεί σημειώσεις και to-do λίστες. Επιπλέον, μπορεί να κρεμάσει αγαπημένες του φωτογραφίες ή μίνι αφίσες με τους ήρωες, τους ηθοποιούς ή τα συγκροτήματα που έχει αδυναμία.

Τα υπόλοιπα αντικείμενα και παιχνίδια μπορούν κάλλιστα να τοποθετηθούν μέσα σε όμορφα χρωματιστά κουτιά και να μπουν μέσα στα συρτάρια και τα ντουλάπια της βιβλιοθήκης, αδειάζοντας έτσι τον χώρο του δωματίου. Φυσικά μην ξεχάσεις να βάλεις δίπλα ή κάτω από το γραφείο του ένα καλαθάκι για τα σκουπίδια.

Τέλος, φρόντισε να τοποθετήσεις όμορφα διακοσμητικά που θα φτιάχνουν τη διάθεσή του, όσο κάθεται στο γραφείο του. Απόλυτα απαραίτητο είναι και ένα φωτιστικό γραφείου σε έντονο χρώμα που θα δώσει παιχνιδιάρικο ύφος στον χώρο.

the mall athens puzzle erasers comfuzio

Puzzle Erasers UNICORN DONUTS | Comfuzio (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens sxoliko set marvel avenger comfuzio

Σχολικό σετ MARVEL Avengers | Comfuzio (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens scented polixrwma stilo comfuzio

Scented glitter πολύχρωμα στυλό Yummy Yummy | Comfuzio (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

 the mall athens veraman xistra cool club

Επιτραπέζια βεραμάν ξύστρα | Cool Club (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens diakosmitiki udrogeios i gift

Διακοσμητική υδρόγειος | I GIFT (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens mauri karekla grafeiou ikea

Καρέκλα γραφείου | ΙΚΕΑ (ΕΠΙΠΕΔΟ 4)

the mall athens leuko grafeio ikea

Λευκό γραφείο | ΙΚΕΑ (ΕΠΙΠΕΔΟ 4)

the mall athens diakosmitiko fwtistiko ikea

Διακοσμητικό φωτιστικό | ΙΚΕΑ (ΕΠΙΠΕΔΟ 4)

the mall athens karekla grafeiou plaisio

Καρέκλα Γραφείου | Πλαίσιο (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB