Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια για τη νέα σχολική χρονιά

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων έχει ξεκινήσει. Μικροί και μεγάλοι έχουν επικεντρωθεί αυτό το διάστημα στο κεφάλαιο «αγορές», ώστε να είναι όλα έτοιμα και οργανωμένα για τη μεγάλη επιστροφή.

Αφού επέλεξες παρέα με το παιδί σου τη νέα σχολική του τσάντα και φυσικά την κασετίνα του, σειρά είχε το lunch box, το παγούρι και φυσικά η απαραίτητη γραφική ύλη. Τελειώνοντας με τα κλασικά και απαραίτητα σχολικά είδη, ώρα να δούμε κάτι εξίσου σημαντικό: τα παπούτσια.

Σύμφωνα με τους παιδιάτρους και τους ειδικούς ποδολόγους το να φορούν τα παιδιά καλής ποιότητας παπούτσια, με ανατομικούς πάτους είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των πελμάτων τους. Δώσε μεγάλη προσοχή στην επιλογή, καθώς οι ώρες που περνά φορώντας τα είναι πολλές μέσα στην ημέρα.

Και μιλώντας για ποιότητα και ανατομία, στο μυαλό μας έρχονται πάντα πρώτα τα αθλητικά παπούτσια. Οι αλήθειες να λέγονται: δεν υπάρχει πιο άνετο παπούτσι από αυτό. Αν ψάχνεις, λοιπόν, το επόμενο αθλητικό παπούτσι για το παιδί σου επικεντρώσου σε τρία βασικά σημεία: τη σωστή στήριξη του πέλματός του, την άνεση και την προστασία. Είναι βασικό να νιώθει ελευθερία κινήσεων φορώντας τα και να μπορεί να παίζει ή να γυμνάζεται ανενόχλητο.

Τα ιδανικά αθλητικά παπούτσια είναι ελαφριά, μαλακά και εύκαμπτα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο πόδι του παιδιού και να γίνονται ένα με αυτό. Πολύ σημαντικό είναι να τσεκάρεις τη σόλα του παπουτσιού. Αν δεν θέλεις να ιδρώνει και να γλιστράει το πέλμα του, προτίμησε ένα παπούτσι με επίπεδη και μη ολισθηρή σόλα, κατασκευασμένη από δέρμα. Έτσι θα πετύχεις καλό αερισμό του ποδιού και περισσότερη άνεση

Αν, λοιπόν, αναζητάς stylish αλλά άνετα παιδικά αθλητικά παπούτσια, τότε η λίστα που φτιάξαμε παρέα με το The Mall Athens θα σου φανεί χρήσιμη.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα top παιδικά αθλητικά παπούτσια για όλες τις ηλικίες και φυσικά όλα τα γούστα.

Η ποικιλία σε σχέδια και χρώματα είναι τόσο μεγάλη που δεν γίνεται το παιδί σου να μην βρει το επόμενο αγαπημένο του. Αν δεν θέλεις να πλένεις διαρκώς τα παπούτσια του, προτίμησε σκούρα χρώματα, όπως μαύρο, μπλε, καφέ, γκρι, ανθρακί, κυπαρισσί. Αν πάλι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για εσένα, επένδυσε στο κλασικό λευκό που είναι διαχρονικό και πολύ αγαπημένο.

Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξεις με το παιδί σου, το βέβαιο είναι πως δεν θα χρειαστεί να σπαζοκεφαλιάζεις για τους συνδυασμούς. Τα αθλητικά παπούτσια τα λατρεύουμε για τον εξής λόγο: ταιριάζουν τόσο με φόρμες όσο και με τζιν. Καλή σχολική χρονιά!

the mall athens athlitika papoutsia paidiko sneakers Clarks

Παιδικό sneaker Clowder Run | CLARKS (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens maura athlitika papoutsia ride Crocs

Μαύρα παιδικά αθλητικά παπούτσια RIDE | Crocs (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens athlitika paidika papoutsia DPam

Παιδικά παπούτσια | DP…am (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens athlitika paidika sneakers dermatina lapin house

Παιδικά Sneakers Δερμάτινα | Lapin House (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens athlitika paidika papoutsia sneaker cage

Παιδικά αθλητικά παπούτσια adidas | Sneaker Cage (ΕΠΙΠΕΔΟ 3)

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB