Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Παιδικός σταθμός: Όλα τα απαραίτητα για την πρώτη φορά στο σχολείο

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους τόσο για τους γονείς, όσο και για τα παιδάκια είναι όταν πηγαίνουν για πρώτη φορά «σχολείο». Αν δεν έχεις βοήθεια με το μωρό ή το νηπιάκι σου, τότε ο παιδικός σταθμός είναι μονόδρομος. Αν πάλι έχεις, τότε το πιο πιθανό είναι ότι το παιδί σου δεν θα περάσει τις πόρτες του παιδικού σταθμού, αλλά απευθείας του νηπιαγωγείου. Όποια κι αν περάσει, η αρχή θα είναι περίεργη και θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής για να ομαλοποιηθεί η καθημερινότητά σας.

Η σωστή προετοιμασία είναι το παν. Μιλώντας με απλά και κατανοητά λόγια στο παιδί σου για την αλλαγή αυτή, διαβάζοντάς του παραμύθια με θέμα το σχολείο και εξηγώντας του κάθε πιθανό συναίσθημα που μπορεί να νιώσει θα το βοηθήσεις να αγαπήσει πιο εύκολα το δεύτερο αυτό σπίτι του.

Εσύ ως γονέας, πέραν του ψυχολογικού κομματιού που καλείσαι να καλύψεις, θα πρέπει να μεριμνήσεις και για όλα τα αντικείμενα που θα πρέπει να έχει το παιδί σου μαζί.

Παρέα με το Τhe Mall Athens σού συγκεντρώσαμε τη λίστα με όλα τα απαραίτητα, για να μην σε κατακλύσει το άγχος.

Πρώτο και βασικότερο, η τσάντα. Φρόντισε να αγοράσεις μία πρακτική τσάντα με πολλές θήκες αποθήκευσης που θα βοηθήσουν στη σωστή οργάνωση των αντικειμένων. Βάλε και το παιδί σου στο παιχνίδι. Αν επιλέξει μόνο του τον ήρωα που θέλει να έχει η τσάντα του, είναι βέβαιο πως θα την κρατήσει με μεγαλύτερη χαρά στον δρόμο για τον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο. Πολύ βολικά είναι και τα μικρά νεσεσεράκια στα οποία μπορείς να αποθηκεύσεις τις κρέμες περιποίησης του παιδιού, τυχόν φάρμακα ή άλλα μικροαντικείμενά του.

Ένα πολύ σημαντικό item που αξίζει να επενδύσεις δεν είναι άλλο από το παγούρι του. Είναι βασικό να επιλέξεις ένα καλής ποιότητας παγούρι που δεν στάζει και ταυτόχρονα είναι χρηστικό. Φρόντισε να είναι ελαφρύ ώστε να μπορεί το παιδί να το χειρίζεται εύκολα και μόνο του. Ένα πολύχρωμο παγούρι ή ένα με τον αγαπημένο του ήρωα κινουμένων σχεδίων σίγουρα θα του τραβά την προσοχή, υπενθυμίζοντάς του έτσι να πιει νερό. Για δροσερό νερό διαρκείας, επίλεξε ένα μπουκάλι-θερμός που θα διατηρήσει όλη μέρα το νερό του κρύο και απολαυστικό.

Εξίσου σημαντικό είναι και το κομμάτι του φαγητού. Φρόντισε να μεταφέρεις το φαγητό ή το σνακ του με ασφάλεια. Τα αεροστεγή τάπερ με πρακτικά διαχωριστικά είναι πολύ βολικά και χρηστικά. Το αεροστεγές κλείσιμο εγγυάται ότι τα τρόφιμα θα διατηρηθούν φρέσκα χωρίς να αλλοιωθούν. Για έξτρα ασφάλεια, μπορείς να επενδύσεις σε φαγητοδοχείο-θερμός το οποίο διατηρεί τη θερμοκρασία που έχεις επιλέξει να το αποθηκεύσεις για πολλές πολλές ώρες.

Αν δεν θέλεις να βάλεις τα τάπερ και τα λοιπά δοχεία φαγητού μέσα στην τσάντα του παιδιού σου, υπάρχει πάντα η λύση των ειδικών τσαντών μεταφοράς γευμάτων. Τα σχέδια είναι αμέτρητα. Επίλεξε μία που θα αγαπήσει το μικρό σου.

Τέλος, από την τσάντα του δεν πρέπουν να λείπουν μερικές αλλαξιές, τόσο για τον ύπνο, όσο και για όλες εκείνες τις φορές που θα λερωθεί και θα ξαναλερωθεί. Ένα αγαπημένο του λούτρινο ή το νάνι του θα το κάνει να νιώσει ασφαλές τις στιγμές που θα το χρειάζεται. Καλή αρχή!

the mall athens paidikes aspres kontes kaltses mikros prigkipas calzedonia

Παιδικές Κοντές Κάλτσες Μικρός Πρίγκιπας | Calzedonia ( ΕΠΙΠΕΔΟ 2) 

 

the mall athens paidikes kontes kaltses mikros prigkipas calzedonia

Παιδικές Κοντές Κάλτσες Μικρός Πρίγκιπας | Calzedonia ( ΕΠΙΠΕΔΟ 2) 

the mall athens paidikes aspromaures kaltses mikros prigkipas calzedonia

Παιδικές Κοντές Κάλτσες Μικρός Πρίγκιπας | Calzedonia ( ΕΠΙΠΕΔΟ 2) 

the mall athens paidikes gkri kaltses mikros prigkipas calzedonia

Παιδικές Κοντές Κάλτσες Μικρός Πρίγκιπας | Calzedonia ( ΕΠΙΠΕΔΟ 2) 

 

 

the mall athens paidiki tsanta 101 skulia dalmatias Comfuzio

Παιδική τσάντα 101 σκυλιά της Δαλματίας | Comfuzio (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens paidiko pagourino paw patrol Comfuzio

Παιδικό παγουρίνο Paw Patrol | Comfuzio (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens paidiki tsanta rodakia Comfuzio

Παιδική τσάντα με ροδάκια cocomelon | Comfuzio (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mnall athens pagouri alouminiou Cook Shop

Sigg Παγούρι Αλουμινίου Anna & Elsa | COOK-SHOP (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

 the mall athens paidikos stathmos thermos cool club

Θερμός σετ με αναδιπλούμενο κουταλάκι | Cool Club (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens lila me mov leptomereies Crocs

Λιλά crocs με μωβ λεπρομέρειες | Crocs (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens nhpiako denim romper Gap

Νηπιακό Denim Romper | Gap (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens minervakia slip Minerva

Minervakia Slip | MINERVA (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens tsanta nhpiagwgeiou happy panda plaisio

Τσάντα Νηπιαγωγείου Happy Panda | Πλαίσιο (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB