Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Υπέροχα παγούρια και lunch boxes για το σχολείο ή τη σχολή σου, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Είναι γεγονός πως παλαιότερα είχαμε συνδυάσει τα lunch boxes και τα παγούρια με τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο. Πηγαίνοντας στο γυμνάσιο θεωρούσαμε τους εαυτούς μας ήδη πολύ μεγάλους για να παίρνουμε μαζί μας ταπεράκια και παγούρια. Για κάποιον περίεργο λόγο μάλιστα ντρεπόμασταν και να τα πάρουμε μαζί μας.

Ευτυχώς αυτό άλλαξε και πλέον όλοι μας είμαστε με ένα θερμός και ένα lunch box στο χέρι, είτε είμαστε 5, είτε 55 ετών. Και αυτό είναι σπουδαίο, για δύο βασικούς λόγους: πρώτον γιατί δίνουμε περισσότερη βάση στη σωστή διατροφή μας επιλέγοντας σπιτικά φαγητά και δεύτερον γιατί δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον με πλαστικά και έξτρα απόβλητα.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις lunch box, θερμός ή παγούρι για τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο, το σχολείο, τη σχολή ή το γραφείο εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να το βρεις.

Παρέα με το Τhe Mall Athens, σού συγκεντρώσαμε παρακάτω ποιοτικά και μοντέρνα φαγητοδοχεία και παγούρια για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Τα βασικότερα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσεις είναι η πρακτικότητά τους και φυσικά η ποιότητά τους. Το παγούρι που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα και φυσικά ελαφρύ. Δώσε βάση στα υλικά κατασκευής του. Προτίμησε οικολογικά, ασφαλή υλικά όπως το Tritan, που είναι απαλλαγμένο από τοξικά, τόσο για εσένα, όσο και για το παιδί σου.

Το μπουκάλι-θερμός θα σου συντηρήσει το νερό δροσερό για όσες ώρες το παιδί βρίσκεται στο σχολείο κι εσύ στην εργασία σου. Το καπάκι από σιλικόνη προσφέρει στεγανότητα και σε γλιτώνει από ενοχλητικές διαρροές. Αν διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί για πολλά πολλά χρόνια.

Όσον αφορά το ιδανικό lunch box, το βασικότερο όλων είναι να είναι ποιοτικό. Προσοχή να είναι ΒPA free και να έχει φτιαχτεί από μη τοξικά και ασφαλή υλικά. Θα σου λύσει τα χέρια αν μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων. Αυτά που έχουν διαχωριστικά τμήματα είναι σούπερ πρακτικά. Επίλεξε ένα lunch box με αεροστεγές κλείσιμο που θα διασφαλίσει την ποιότητα των τροφών που θα μεταφέρεις. Φυσικά για το τέλος αφήσαμε το design. Στα 195 καταστήματα του Τhe Mall Athens θα βρεις ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που θα καλύψουν τα γούστα μικρών και μεγάλων.

the mall athens kipling tsanta faghtou Bag Stories

Kipling Τσάντα φαγητού με ιμάντα New Kichirou New Scate | BAG STORIES (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens pagourino pepa pig claires

Παγουρίνο Pepa pig | Claire's (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens pagouria prasino lunch box me deinosaurous Comfuzio

Πράσινο lunch Βοχ με σχέδια δεινόσαυρους | Comfuzio (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens anoxeidwto doxeio faghtou Cook Shop

 

Black & Blum Ανοξείδωτο Δοχείο Φαγητού με Χώρισμα | COOK-SHOP (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

 

Cool Club 2 

Παγούρι νερού πράσινο με μπάλες ποδοσφαίρου | Cool Club (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens pagouria kitrinos thermos I Gift

Κίτρινο θερμός | I-GIFT (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens pagouria polixrwmo thermos Sneakecage

Πολύχρωμο παγούρι θερμός | SNEAKER CAGE (ΕΠΙΠΕΔΟ 3)

the mall athens pagouria plastiko thermos Starbucks

Πλαστικό Θερμός | Starbucks (ΕΠΙΠΕΔΟ 3)

the mall athens faghtodoxeio wild tiger plaisio

Φαγητοδοχείο Wild Tiger Goomby | Πλαίσιο (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB