Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Οι καλύτερες σχολικές τσάντες που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά

Ένα από τα τοπ θέματα συζήτησης μεταξύ γονιών και παιδιών αυτό το διάστημα είναι οι σχολικές τσάντες. Παραδοσιακά, κάθε αρχή του Σεπτέμβρη γίνονται οι απαραίτητες αγορές για την έναρξη της σχολικής σεζόν. Από τα πρώτα πράγματα, λοιπόν, που ζητούν τα παιδιά να αλλάξουν δεν είναι άλλο από τη σχολική τους τσάντα.

Αν ψάχνεις την επόμενη τσάντα που θα συνοδεύσει το παιδί σου στο σχολείο, τότε ρίξε μια ματιά στις δικές μας αγαπημένες επιλογές.

Περνώντας μια βόλτα από τα 195 καταστήματα του The Mall Athens, σού βρήκαμε σχολικές τσάντες σε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και φυσικά αγαπημένων ηρώων. Όποια ηλικία κι αν έχει το παιδί σου το βέβαιο είναι πως στο Τhe Mall Athens θα βρείτε παρέα την ιδανική για εκείνο τσάντα. Άφησέ το να επιλέξει ποια προτιμά ώστε να την φοράει με χαρά στην πλάτη του κάθε πρωί.

Το πρώτο που πρέπει να αποφασίσετε είναι τι τύπος τσάντας ταιριάζει στις ανάγκες του παιδιού. Σακίδιο πλάτης, τσάντα ώμου/ταχυδρόμου ή τρόλεϊ;

Για παιδιά στο Νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού ιδανικές είναι οι τσάντες τρόλεϊ, οι οποίες δεν επιβαρύνουν καθόλου την πλάτη τους. Τα παιδιά ενθουσιάζονται να τις τσουλάνε και κάπως έτσι όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Αν, δε, τα ροδάκια είναι αποσπώμενα για να πλένονται εύκολα, τότε μιλάμε για την απόλυτη σχολική τσάντα.

Για τα παιδιά των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, τους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Πανεπιστημίου ιδανικές είναι οι τσάντες πλάτης. Το κλασικό και αγαπημένο σακίδιο είναι ελαφρύ, χρηστικό και πλένεται πανεύκολα στο πλυντήριο.

Και αφήσαμε τελευταία την τσάντα ώμου ή ταχυδρόμου. Αν τελικά το παιδί σας επιλέξει αυτόν τον τύπο τσάντας υπενθυμίστε του να εναλλάσσει την τσάντα και στους δύο ώμους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μερικά σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή είναι τα παρακάτω:

  • Το βάρος της τσάντας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 10%-15% του σωματικού βάρους του παιδιού. Αποφύγετε τις δύσχρηστες, βαριές τσάντες που μόνο προβλήματα δημιουργούν.
  • Η σχολική τσάντα δεν θα πρέπει να έχει μόνο ανατομική πλάτη, αλλά και φαρδιούς ρυθμιζόμενους ιμάντες από μαλακό υλικό για να εφαρμόζει σωστά στην πλάτη και στους ώμους του παιδιού.
  • Ασφαλέστερη επιλογή για τη σπονδυλική στήλη του παιδιού είναι η σχολική τσάντα με ζώνη που συνδέει τους ιμάντες και δένει στη μέση ή στο στήθος. Το βάρος διανέμεται ομοιόμορφα μεταξύ της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης ή του στήθους του παιδιού.
  • Όσο περισσότερες θήκες έχει η τσάντα του, τόσο πιο πρακτική θα είναι για το παιδί. Επιπλέον, η κατανομή του βάρους θα γίνεται σωστότερα.
  • Φρόντισε να αγοράσεις σχολική τσάντα με σήμανση CE και αναφορά της χώρας προέλευσης, ώστε να σιγουρευτείς για τα ασφαλή υλικά κατασκευής της.

Υπέροχα χρώματα και πρωτότυπα σχέδια σε σχολικές τσάντες θα βρεις στον παρακάτω οδηγό αγοράς:

the mall athens sxolikes tsantes kipling sakidio platis Bag Stories

Kipling Σακίδιο πλάτης | BAG STORIES (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens sxolikes tsantes xaki carpisa

Χακί σχολική τσάντα με μωβ λεπτομέρειες NEW YORK UNIVERSITY | Carpisa (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens sxolikes tsantes backpack me stras claires

Backpack με στράς | Claire's  (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens sxolikes tsantes mauri me pokemon comfuzio

Mαύρη σχολική τσάντα με σχέδια Pokemon | Comfuzio (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

the mall athens sxolikes tsantes mauri karl lagerfeld lapin house

Μαύρη σχολική τσάντα KARL LAFERFELD | Lapin House (ΕΠΙΠΕΔΟ 1)

the mall athens sxolikes tsantes mauri me karxaria Sneakercage

Σχολική τσάντα με σχέδιο καρχαρία SPRAYGROUND | SNEAKER CAGE (ΕΠΙΠΕΔΟ 3)

the mall athens sxolikes tsantes backpack enduro sunwear

Backpack Oakley Enduro | Sunwear Stores (ΕΠΙΠΕΔΟ 2)

the mall athens sxolikes tsantes sparkle unicorn plaisio

Τσάντα Σχολική Sparkle Unicorn Goomby | Πλαίσιο (ΕΠΙΠΕΔΟ 0)

Copyright © 2022 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB