Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Τα ωραιότερα βερνίκια για τέλεια ανοιξιάτικα νύχια

Είναι γεγονός πως τα περιποιημένα, καλοσχηματισμένα και υγιή νύχια προσδίδουν έξτρα πόντους στο στιλ μας. Μέσω αυτών, άλλωστε, μπορούμε να αναδείξουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας και του προσωπικού μας γούστου.

Είτε ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσει να περιποιούνται μόνες τους τα νύχια τους, είτε προτιμάς να πηγαίνεις σε nail salons, το άρθρο αυτό σε αφορά. Σε αφορά γιατί θα μιλήσουμε για τις top τάσεις στα βερνίκια, για την άνοιξη-καλοκαίρι 2022.

Αν ψάχνεις διαρκώς τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου, εδώ θα βρεις ιδέες για όλα τα επόμενα μανικιούρ σου.

Είσαι λάτρης των χρωμάτων; Τότε ώρα να ενδώσεις στις παστέλ αποχρώσεις που είναι για μία ακόμη σεζόν μεγάλη τάση. Φιστικί, γαλάζιο, μέντα, λιλά, κίτρινο, ροζ η επιλογή δική σου. Αν πάλι είσαι πιο τολμηρή, τότε μπορείς να ενδώσεις στα bright pastels, τις πιο φωσφοριζέ εκδοχές που προσδίδουν πιο bold αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου. Για εσένα που προτιμάς τις πιο safe επιλογές, η λύση σου ακούει στο όνομα λευκό. Τα λευκά νύχια είναι elegant και είναι πάντοτε στη μόδα.

Παρέα με το αγαπημένο μας The Mall Athens, σου βρήκαμε τα top ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βερνίκια που θα σου χαρίσουν το απόλυτο μανικιούρ. Για περισσότερες ιδέες και χάζι, μπορείς πάντα να περάσεις από τα 195 καταστήματα του The Mall Athens. Εμείς θα είμαστε εκεί!

The mall athens stories beauty mano beauty pro

Μανό, Beauty Pro | 10.50€ το τμχ (Eπίπεδο 0)

The mall athens stories beauty mano kiko milano

Μανό, Kiko Milano | 5.99€ το τμχ (Eπίπεδο 2)

The mall athens stories beauty mano korres

Μανό, Korres | 6.90€ το τμχ (Eπίπεδο 1)

The mall athens stories beauty mano sephora

Μανό, Sephora | 3.99€ το τμχ (Eπίπεδο 2)

Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB