Πώς θα σου φαινόταν, αν μπορούσες απλά και μόνο με μια αγορά να διεκδικήσεις κάτι πραγματικά φοβερό; Το κατάστημα Πλαίσιο στο The Mall Athens σου δίνει αυτή την ευκαιρία με μια κλήρωση που δεν πρέπει να χάσεις!

Το αγαπημένο brand κληρώνει για πρώτη φορά το υπερσύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla Model 3 Performance, αξίας 70.000€!

Ο τρόπος για να το διεκδικήσεις είναι απλός. Με την αγορά του πανίσχυρου Laptop HP ENVY x360 15-eu0006nv βγαίνεις διπλά κερδισμένος μιας και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση που μπορεί να σου χαρίσει ένα αυτοκίνητο!

Το συγκεκριμένο μοντέλο laptop αξίζει σίγουρα μια θέση ψηλά στη shopping list σου, μιας και ξεχωρίζει σε σύγκριση με τα υπόλοιπα laptops της αγοράς καθώς διαθέτει έξυπνη σχεδίαση με δυνατότητα περιστροφής της οθόνης 360 μοίρες. Ταυτόχρονα, διαθέτει 16GB μνήμη DDR4 που προσφέρεται για δυνατό Mutlitasking και δίσκο SSD με χωρητικότητα 512GB παρέχονας όχι μόνο αποθηκευτικό χώρο αλλά και ταχύτατη εκκίνηση.

Με βάρος μόλις 1,86 kg, μπαταρία λιθίου 51Wh και HP FastCharge, μπορείς να μεγαλουργήσεις όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε στιγμή! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από το laptop του;

Κάνε τη βόλτα σου στο The Mall Athens, επισκέψου το Πλαίσιο και ίσως είσαι εσύ αυτός που θα… φύγει με Tesla από το αγαπημένο εμπορικό κέντρο!