Γνώρισε την ανανεωμένη και ακόμα πιο εντυπωσιακή έκθεση της Ford!

To The Mall Athens γίνεται για άλλη μια φορά ο Νο 1 προορισμός για τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Για ακόμη μία χρονιά στον 3ο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον σύγχρονο και υψηλής αισθητικής εκθεσιακό χώρο της Ford Motor Ελλάς που στεγάζει μερικά από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford δίνοντας παράλληλα σε κάθε επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει μία μοναδική εμπειρία “GO ELECTRIC”.

Η Ford εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις νέες τάσεις της αυτοκίνησης με επίκεντρο την ηλεκτροκίνηση και τα πλεονεκτήματά της. Την ίδια στιγμή, ο εκθεσιακός αυτός χώρος αποτελεί παράλληλα και το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου ο επισκέπτης να μυηθεί στη φιλοσοφία και τις υψηλές τεχνολογικές κατακτήσεις της μάρκας.

Οι επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου και της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας Ford, με αιχμή του δόρατος τη νέα Mustang Mach-E, που έρχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή τόσο για τη θρυλική Mustang, όσο και για την Ford γενικότερα.

Παράλληλα, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής τους.

Και για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα και να μυηθούν στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοντέλα της Ford, το brand δημιούργησε στον εκθεσιακό αυτό χώρο ένα διαδραστικό τμήμα με multimedia προβολές, στον οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν μέσω tablets στους ιστότοπους της εταιρείας.

INFOS:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την υπερσύγχρονη έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -21:00

Σάββατο 10:00 -20:00

Δες από κόντα τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Ford στο The Mall Athens!