Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν τον Ρος, την Ρέιτσελ, τον Τσάντλερ, την Μόνικα, τον Τζόι και την Φοίβη, αν έχεις δει 100 φορές τα επεισόδια των Friends, αν θες τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές από τη σειρά Friends πάντα μαζί σου, τότε βρήκαμε το Νο1 προορισμό για σένα: το LEGO Store του The Mall Athens.

Η πιο διάσημη και αγαπημένη παρέα βγαίνει από την τηλεόραση και γίνεται…LEGO set! Στο κατάστημα LEGO του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ‘reunion’ με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες, να αναπαραστήσεις τις αγαπημένες σου σκηνές από τα επεισόδια που γέλασες περισσότερο, να κάνεις τη δική σου συλλογή Friends LEGO Keychains και να αφήσεις τις αυθεντικές λεπτομέρειες των LEGO sets να σου ξυπνήσουν φοβερές αναμνήσεις.

the mall athens lego friends mprelok

Ταυτόχρονα, στο LEGO Store του The Mall Athens, μπορείς να βρεις τα πιο απίθανα items, όπως το LEGO Friends Central Perk, το ρετρό σετ παιχνιδιού LEGO Ideas που γιορτάζει την 25η επέτειο του πρώτου επεισοδίου της σειράς και είναι γεμάτο αυθεντικές λεπτομέρειες που ξυπνούν νοσταλγικές αναμνήσεις. Είτε επιλέξεις να παίξεις είτε απλά να διακοσμήσεις τον χώρο σου, αυτό το φανταστικό set θα σου φτιάξει τη διάθεση.

the mall athens lego frindes cantral park

Το set LEGO The Friends Apartments, το πιστό μοντέλο του διαμερίσματος του Τσάντλερ και του Τζόι, όπως και του διαμερίσματος της Μόνικα και της Ρέιτσελ, είναι γεμάτο διασκεδαστικές λεπτομέρειες και αναφορές σε κλασικές στιγμές από την ιστορία της τηλεοπτικής σειράς, που θα ανασύρουν στη μνήμη σου τα καλύτερα επεισόδια της σειράς.

the mall athens lego friends home

Αν πάλι θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, στο κατάστημα LEGO στο The Mall Athens θα το καταφέρεις! Εκεί θα βρεις πολύχρωμα τουβλάκια στο “Pick a Brick” για να χτίσεις τις δικές σου, μοναδικές κατασκευές, αλλά και φιγούρες στο “Build a Minifigure” που δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού. Στο “Build a Minifigure” μπορείς να συνδυάσεις όποια στοιχεία θες για να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό LEGO Minifigure.

the mall athens lego store