Εκτός από απαραίτητο μέσο προστασίας από τον ήλιο, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν και ένα σημαντικό αξεσουάρ για την εμφάνισή σου. Ένας εντυπωσιακός σκελετός ή ένα ιδιαίτερο σχέδιο μπορεί να “απογειώσει” ένα απλό look, γι’ αυτό θα πρέπει να δίνεις σημασία όταν αγοράζεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Εκτός από τις τελευταίες τάσεις της μόδας θα πρέπει να προσέχεις το σχέδιο αλλά και το σχήμα να ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο και στα δικά σου ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Για να βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, αρκεί μια βόλτα στο The Mall Athens. Στο επίπεδο 0 του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα βρείτε το ειδικά διαμορφωμένο concept store της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αλυσίδας οπτικών OcchioPapavassiliou με καταστήματα στα κεντρικότερα σημεία της Αττικής, στην Ύδρα, στα αεροδρόμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης .

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να ανακαλύψετε τις επώνυμες συλλογές διάσημων brands όπως ΜONCLER, EMILIOPUCCI, GUESS και RETROSUPERFUTURE καθώς και το δημοφιλέστερο internet sales brand, HAWKERS! Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος θα σας βοηθήσει να βρείτε το γυαλιά ηλίου που σας ταιριάζουν σε μοναδικές τιμές που ξεκινούν από 35.00€!