Language

Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 09:00 - 20:00.
Το parking λειτουργεί 08:30 - 21:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 20:00.
Τα ΕΛΤΑ είναι κλειστά.
Eurobank: 10:15 - 16:30. / Εθνική Τράπεζα ibank store: 10:00 - 17:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22:00.

The Mall Athens - Safety Shopping - Frequently Asked Questions

1. Έχει αλλάξει το ωράριο λειτουργίας του The Mall Athens;
Τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν από τις 09.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.
2. Πρέπει να φοράω προστατευτική μάσκα μέσα στο The Mall Athens;
Βάσει νεότερης Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τα μέτρα τήρησης αποστάσεων σε χώρους προσβάσιμους στο κοινό προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η χρήση μάσκας είναι πλέον υποχρεωτική για τους επισκέπτες και το προσωπικό των καταστημάτων και των κοινόχρηστων χώρων των Εμπορικών Κέντρων
3. Μπορώ να βρω γάντια/ μάσκες προστασίας στο The Mall Athens;
Γάντια προστασίας μπορείτε να βρείτε ειδικά διαμορφωμένα stand του εμπορικού, στο επίπεδο 0 και στο επίπεδο 2. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν οι ίδιοι μάσκα προστασίας ή να την προμηθευτούν από τα καταστήματα του εμπορικού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα που διαθέτουν μάσκες, ενημερωθείτε από το Γραφείο Πληροφοριών του εμπορικού.
4. Τι ισχύει με τον κλιματισμό στο The Mall Athens;
Οι κλιματιστικές μας μονάδες στους κοινόχρηστους χώρους λειτουργούν με προσαγωγή 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, προσφέροντας τη γνωστή σας όαση δροσιάς χωρίς κανέναν κίνδυνο.
5. Ποια μέτρα έχετε λάβει για την προστασία των επισκεπτών;
Έχουμε τοποθετήσει θερμικές κάμερες σε όλες τις εισόδους και άπαντες, εργαζόμενοι και επισκέπτες, θερμομετρούνται πριν την είσοδό τους στο εμπορικό κέντρο. Παράλληλα, έχει ενισχυθεί ο καθαρισμός και η απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, επιφάνειες και αντικείμενα, ενώ έχουν τοποθετηθεί σε πολλά και εμφανή σημεία γάντια μιας χρήσης και αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα για την απολύμανση των χεριών των επισκεπτών και των εργαζομένων. Τα WC απολυμαίνονται διαρκώς, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού. Τέλος, τηρούνται ευλαβικά οι αποστάσεις και στα ασανσέρ εισέρχονται μόνο ΑΜΕΑ και επισκέπτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
6. Η χρήση των WC είναι ασφαλής;
Για προληπτικούς λόγους, έχει ενισχυθεί ο καθαρισμός και η απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, επιφάνειες και αντικείμενα. Φροντίζουμε για την τακτική απολύμανση των WC κάθε 15 λεπτά, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού για την προστασία επισκεπτών και εργαζομένων.
7. Τι ισχύει για τα παιδιά; Πρέπει να φοράνε μάσκες;
Οι κανονισμοί ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο εντός των κοινόχρηστων χώρων όσο και εντός των καταστημάτων και για τα παιδιά.
8. Χρειάζεται να κλείσω ραντεβού στο κατάστημα που θέλω να επισκεφτώ στο The Mall Athens;
Η επίσκεψή σας στα καταστήματα του The Mall Athens, μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ραντεβού αλλά εντός των χρονικών ορίων που έχουν τεθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις σας παρακαλούμε πολύ όπως επικοινωνήσετε με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
9. Οι δύο ώρες είναι μαζί με την μετακίνηση ή έχω τη δυνατότητα να μείνω δύο ώρες μέσα στον χώρο του εμπορικού;
Το χρονικό περιθώριο των δύο ωρών περιλαμβάνει τη συνολική μετακίνηση κάθε προσώπου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις σας παρακαλούμε πολύ όπως επικοινωνήσετε με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
10. Μέσα στο εμπορικό μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα;
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το The Mall Athens είναι ανοιχτό και μπορείτε να επισκεφτείτε τα καταστήματα του σε όλα τα επίπεδα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους.
11. Μπορούμε να καθόμαστε στο στον χώρο του Food court στον τρίτο όροφο;
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα καταστήματα εστίασης του Εμπορικού λειτουργούν αυστηρά με τις υπηρεσίες Take Away και Delivery, και δεν επιτρέπονται οι καθήμενοι.
12. Επιτρέπονται τα κατοικίδια τώρα στο The Mall Athens;
Τα κατοικίδια επιτρέπονται στους χώρους του The Mall Athens αρκεί να έχουν λουράκι και να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους.
13. Τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα στο The Mall Athens;
Σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος, η εταιρεία έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένο σχέδιο, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, για την ανταπόκρισή της σε κρούσμα ή πιθανό κρούσμα του νέου ιού στις εγκαταστάσεις μας.