Είναι ο αγαπημένος σας προορισμός!

Στο Μαρούσι, την καρδιά της Αττικής, δίπλα στο σταθμό "Νερατζιώτισσα", στην Αττική Οδό, ένας μοναδικός χώρος συγκεντρώνει περισσότερες από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των Αθηναίων.

Επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Με μελετημένο καταμερισμό, σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και πρότυπες βοηθητικές υπηρεσίες, το The Mall Athens εξασφαλίζει την άνετη, ευχάριστη και ασφαλή περιήγηση των επισκεπτών σε όλους τους χώρους του, ώστε να επιλέγουν εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που τους ενδιαφέρει.

Το The Mall Athens αναπτύχθηκε από τη LAMDA Development και είναι εδώ για να αλλάξει ριζικά τις καταναλωτικές συνήθειες του αθηναϊκου - και όχι μόνον – κοινού. Τη διαχείριση του The Mall Athens έχει αναλάβει η Μalls Management Services (100% θυγατρική της LAMDA Development), εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα διαχείρισης εμπορικών κέντρων.

Το The Mall Athens συνδυάζει πραγματικά αμέτρητες απολαύσεις ...