Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Ζαχαροπλαστεία & Παγωτά, Food & Drink

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

To "Jerry's The Sweet Foodtruck", η πιο γλυκιά και αγαπητή καντίνα στην Ελλάδα, έχει σταθμεύσει από το Μάιο του 2022, το 19ο κατάστημα της αλυσίδας του, εντός του εμπορικού κέντρου "The Mall Athens"  στην πόλη της Αθήνας. Η ανάγκη να προσφέρουμε τις γλυκές μας δημιουργίες στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, έκανε το όραμα μας πράξη, και το γλυκό μας φορτηγάκι με τα ακόμα πιο γλυκά χαμόγελα της ομάδας μας, βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα να εξυπηρετήσουν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, ετοιμάζοντας μπροστά τους τα πιο νόστιμα και ευφάνταστα γλυκά βασισμένα στις ζύμες του μοντέρνου donut και του παραδοσιακού τσουρεκιού. Σε έναν εντυπωσιακά μεγάλο χώρο στο 3ο επίπεδο, όπου στεγάζονται σημαντικές αλυσίδες εστίασης, το Jerry's βρήκε το δικό του μοναδικό χώρο, πανέτοιμο για να γλυκάνει και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει ο κατάλογος του. Το donut και το τσουρέκι πρωταγωνιστούν, με ιδιαίτερες παραλλαγές και συνδυασμούς γεύσεων που θα σε οδηγήσουν σύντομα ξανά στο κατάστημα μας για να δοκιμάσεις την επόμενη ξεχωριστή μας πρόταση. Η παρουσία του παγωτού, δε θα μπορούσε να λείπει, και συνοδεύει μοναδικά τα προϊόντα μας τα οποία αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο όταν συνδυάζονται.

Ένα διάλειμμα δροσιάς, μία στάση για ξεκούραση από τα ψώνια, μια γλυκιά επιλογή πριν ή μετά από την προβολή μιας ταινίας ή ένα απολαυστικό γλύκισμα έπειτα από ένα γεύμα ,έχουν κοινό προορισμό το κατάστημα "Jerry's" το οποίο διατηρεί ψηλά την ποιότητα τόσο στα προιόντα όσο και στην εξυπηρέτηση, με γνώμονα την αγάπη για όσα πρεσβεύει.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB