Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Υπηρεσίες

ΕΠΙΠΕΔΟ 0

Το προσωπικό του φαρμακείου μας, αποτελούμενο από 2 Φαρμακοποιούς, 3 Βοηθούς Φαρμακοποιού και 4 Συμβούλους Δερμοκαλλυντικής περιποίησης, είναι πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρει τη φροντίδα του και την άρτια γνώση του, όπως επίσης και την πάντα έγκυρη επιστημονική του συμβουλή.

Με την κάρτα μέλους μας KATSARIS REWARDS, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καθημερινά ποικίλες προσφορές και προνόμια. Καλύπτουμε όλη την περιοχή του Αμαρουσίου και με το δεύτερό μας κατάστημα, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΤΣΑΡΗ στη πλατεία Κασταλίας (Β. Σοφίας 39).

Το φαρμακείο μας είναι συμβεβλημένο με όλα τα ταμεία έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε τις συνταγές σας οποιαδήποτε στιγμή.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα δερμοκαλλυντικών, φυτικών καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ. Με τη βοήθεια των συμβούλων μας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τα ιδανικά για εσάς προϊόντα ανάμεσα σε γνωστές μάρκες όπως Avène, Vichy, La Roche – Posay, Frezyderm, Apivita, Lierac, Nuxe και πολλές άλλες.

Επίσης, θα βρείτε Ομοιοπαθητικά Φάρμακα, Συμπληρώματα Διατροφής, Βρεφικά & Παιδικά προϊόντα, Γάλατα 1ης 2ης & 3ης βρεφικής ηλικίας, Επιδεσμικό Υλικό, Ορθοπεδικά και προϊόντα Στοματικής Υγιεινής.

Το φαρμακείο είναι εξοπλισμένο με πλήρες εργαστήριο για όλα τα παρασκευάσματα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2021 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB