Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Ζαχαροπλαστεία & Παγωτά, Χώροι εστίασης

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Καλωσορίσατε στο κατάστημα ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ στο The Mall Athens.
Καθημερινά παρασκευάζουμε λαχταριστές δημιουργίες, από ένα απλό καρβέλι ψωμί μέχρι μοναδικά γλυκά της nouvelle patisserie. Η συνταγή είναι απλή: κάθε μέρα όλοι εμείς στον Τερκενλή, με τα πιο αγνά υλικά, το μεράκι για την τέχνη μας και απόλυτο σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές, σας προσφέρουμε την ποιότητα που έχει κερδίσει πιστούς φίλους εδώ και 71 χρόνια το όνομα «Τερκενλής».Το κατάστημά μας περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα από ελληνικές και διεθνείς γεύσεις.

Εδώ θα βρείτε προϊόντα μας που έχουν δημιουργήσει παράδοση στη ζαχαροπλαστική τα διάσημα τσουρέκια μας σε όλες τις παραλλαγές τους, κέικ, πίτες-σφολιάτες, φαγητά, σαλάτες, βουτήματα, σιροπιαστά, κεράσματα, παγωτά, πάστες – παστάκια αλλά και νέες καινοτόμες ιδέες που προτείνουν τα εργαστήριά μας. Έτσι, μόλις νιώσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν από τα ψώνια ή τη βόλτα, περάστε από το κατάστημά μας στον τρίτο όροφο του The Mall για να δοκιμάσετε τις μοναδικές λιχουδιές μας, συνοδεύοντάς τες με το αγαπημένο σας ρόφημα.
Τώρα, η βόλτα στα μαγαζιά του The Mall είναι πιο νόστιμη από ποτέ!

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Ένα όνομα συνώνυμο με υπέροχες γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Ένα έργο ζωής του Σταύρου Τερκενλή, πρόσφυγα από τη Μικρά Ασία, που ξεκίνησε το 1925 ως βοηθός αρτοζαχαροπλάστη για να ιδρύσει το 1948 το δικό του αρτοζαχαροπλαστείο στη γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους. Το τσουρέκι του απέκτησε αμέσως φανατικό κοινό και έγινε γνωστό σε όλη την πόλη και ακόμη πιο μακριά. Μετά από 40χρόνια αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ενός υφιστάμενου καταστήματος ο Παύλος Τερκενλής «ανοίγοντας πανιά» για την δημιουργία μιας αλυσίδας ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων καταστημάτων, κάνοντας το Brand γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Οι Έλληνες του εξωτερικού «διαδίδουν» τον «Τερκενλή» σε όλες τις γωνίες του κόσμου! Συνδυάζοντας την παράδοση της Θεσσαλονίκης με τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική προσφέρουμε στα 20 καταστήματα μας τσουρέκια, αρτοσκευάσματα, σιροπιαστά, πρωτοποριακά γλυκά, σφολιάτες, πίτες, βουτήματα, παγωτά, σοκολάτες, πραλίνες, κεράσματα και φαγητό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2022 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB