Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 20:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 21.00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 21.00.
Language
!

Υπηρεσίες

ΕΠΙΠΕΔΟ 0

«Ελληνικά Ταχυδρομεία – ΕΛΤΑ Α.Ε.» Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και υγιέστερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και για 179 χρόνια αδιαμφισβήτητος ηγέτης του κλάδου. Τα ΕΛΤΑ παρέχουν με υψηλή Ποιότητα, Ταχύτητα και Αξιοπιστία, Καθολικές Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Γενικού Οικονομικού Ενδιαφέροντος, σε προσιτές τιμές, Ολοκληρωμένες - Εξειδικευμένες λύσεις, προστιθέμενης αξίας, για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες καθώς και Προϊόντα Λιανικής Τραπεζικής, αξιοποιώντας το εκτεταμένο ταχυδρομικό δίκτυο και τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Τα ΕΛΤΑ συνεχώς βελτιώνονται και έχουν εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο Όμιλο, ο οποίος προσφέρει μια ευρεία γκάμα ταχυδρομικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών καταγράφοντας περίπου 100 εκατομμύρια συναλλαγές και 60 εκατομμύρια επισκέψεις πελατών ετησίως.

Προϊόντα - Υπηρεσίες:
Προϊόντα Δικτύου Λιανικής
Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες και Προϊόντα
Υπηρεσίες Επιστολικού Ταχυδρομείου
Προϊόντα Φιλοτελισμού

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2021 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB