Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Είδη υπόδησης

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

Η εταιρεία Tsakiris Mallas ιδρύθηκε το 1969, ξεκινώντας μία νέα εποχή στο χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής γυναικείων υποδημάτων. Παρακολουθώντας συστηματικά τις εξελίξεις στη διεθνή αγορά και με ένα πλήρως οργανωμένο δημιουργικό και σχεδιαστικό τμήμα προτείνει ιδιαίτερα σχέδια, που αναδεικνύουν τη θηλυκή και κομψή πλευρά της σύγχρονης γυναίκας.

Παράλληλα, η εταιρεία δημιουργεί άλλα δυο brands: τα «Exe» και τα «Seven» που καταλαμβάνουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, κατακτώντας το νεανικό κοινό που προτιμάει τις πρωτοποριακά τάσεις στη μόδα. Τα «Exe» διαθέτουν πλέον και τα δικά τους καταστήματα, που φθάνουν ήδη τα τέσσερα. Με το δίκτυο διανομής να αριθμεί περισσότερα από 40 καταστήματα -σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική – η εταιρεία Tsakiris Mallas καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Η επέκταση μέσω franchise δίνει τη δυνατότητα στους νέους συνεργάτες να μοιραστούν τη δύναμη του ονόματος Tsakiris Mallas ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει την εμπορική αξία της εταιρείας, καθιστώντας την ισχυρή και ανταγωνιστική.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB