Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 20:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 20:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Γυναικεία μόδα

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

TALLY WEIJL, TOTALLY SEXY ΝΕΑΝΙΚΗ ΜΟΔΑ! “Totally Tally!!” .

Με αυτό το motto και super trendy ρούχα, η ΤALLY WEIJL έχει κατακτήσει την παγκόσμια αγορά στο κομμάτι της νεανικής μόδας.

Τα κορίτσια που επιλέγουν τις δημιουργίες της TALLY WEIJL είναι μοναδικά, όπως και τα ρούχα τους. Έχουν αυτοπεποίθηση και νιώθουν σίγουρες για τον εαυτό τους. Απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής τους και ντύνονται πάντα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Ξέρουν ακριβώς τι ζητάνε και αυτό το βρίσκουν στην TALLY WEIJL. Ακαταμάχητα, μοδάτα σύνολα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές! Η TALLY WEIJL ανανεώνει συνεχώς τις συλλογές της, δημιουργώντας κάθε χρόνο 12 διαφορετικές collections με απίθανα ρούχα και accessories για “totally sexy” εμφανίσεις.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι διαθέτει πάνω από 700 καταστήματα σε περισσότερες από 30 χώρες. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της στην ελληνική αγορά, η εταιρεία εγκαινίασε 6 καινούρια καταστήματα το 1ο εξάμηνο του 2010, 5 στην Αθήνα (Αιγάλεω, The Mall Athens, Athens Heart, Καλλιθέα, Ίλιον) και 1 στην Θεσσαλονίκη (Hondos Center Εύοσμος), συμπληρώνοντας 30 καταστήματα στην Ελλάδα και 4 στην Κύπρο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2022 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB