Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Παιδική μόδα

ΕΠΙΠΕΔΟ 0

Prénatal – ένας διαρκώς αναπτυσσόμενος όμιλος.
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΕ 21 ΧΩΡΕΣ, Η PRENATAL ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ.

Με πάνω απο 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εγκύου και της βρεφικής ηλικίας, σήμερα η Prénatal είναι η κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου στο να παρέχει μια συνολική και πλήρη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της νέας μητέρας και του παιδιού της. Απέναντι στη βαθιά αλλαγή της αγοράς τα τελευταία χρόνια, που οδήγησε στην γέννηση νέων οικογενειών με πιο εξειδικευμένες ανάγκες, η Prénatal απάντησε με μια δυνατή διαδικασία ανανέωσης και με τον ορισμό της καινούργιας φιλοσοφίας της εταιρείας “Ένα νέο εμείς”.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Προσφορές

Prénatal - Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με special τιμές!

04.10.21 έως 31.10.21

Φθινοπωρινές προσφορές στο κατάστημα Prénatal του The Mall Athens! -50% για τα μέλη Fashion Club/-30% για όλους σε επιλεγμένα είδη μόδας για την έγκυο, το νεογέννητο και το παιδί έως 10 ετών & έως -30% στα παπούτσια για τα μέλη Fashion Club! Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με special τιμές!

Prénatal - 10% σε όλα τα κρεβάτια & τις συρταριέρες

04.10.21 έως 12.11.21

Προσφορά στα έπιπλα για δωματιάκι στο κατάστημα Prénatal του The Mall Athens! -10% σε όλα τα κρεβάτια & τις συρταριέρες + δωροεπιταγή έως 120 ευρώ! Μόνο έως 12/11. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Copyright © 2021 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB