Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Εστιατόρια, Καφές & Μπαρ, Food & Drink

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Ένα καφέ-εστιατόριο για κάθε μέρα, όλη μέρα που συνδυάζει αρμονικά το άνετο περιβάλλον, την όμορφη ατμόσφαιρα, το καλό φαγητό και τις προσιτές τιμές. Τα στοιχεία αυτά αξιολογήθηκαν κι έγιναν πράξη με χώρους ανάλαφρους, άνετους και ζεστούς, με τον καθένα όμως να διαθέτει τη δική του προσωπικότητα, το ξεχωριστό design και στοιχεία που του προσδίδουν μοναδικότητα και πρωτοτυπία. To Palmie bistro «γράφει» τη δική του ιστορία και στον 3ο όροφο του Mall, συγκεντρώνοντας καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες-πελάτες που απολαμβάνουν τη διακριτική πολυτέλεια του κομψού καφέ-εστιατορίου.

Οι επισκέπτες του Mall, είτε πριν από τα ψώνια τους, είτε μετά από την ..καταναλωτική τους περιήγηση, θα κάνουν μια στάση για να απολαύσουν κάτι από τις νέες δημιουργίες της κολεξιόν γεύσεων Palmie bistro, πάντα σε προσιτές τιμές, είτε αυτό πρόκειται για ένα υπέροχο καφέ, ένα σνακ, ή ένα μοναδικό γεύμα ή δείπνο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB