Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Κοσμήματα & Ωρολόγια

ΕΠΙΠΕΔΟ 0

Το κατάστημα Nassia Gems παρουσιάζει την συλλογή κοσμημάτων και γυναικείων αξεσουάρ τα οποία επέλεξε για τη σύγχρονη γυναίκα η Νάσια Παππά - Σοφιανού.

Όλα τα προϊόντα είναι επιλεγμένα από διάφορους προμηθευτές του εξωτερικού ή είναι χειροποίητα από τη Νάσια! Ιδιαίτερη προσοχή έχουμε δώσει στο συνδυασμό του κοσμήματος με το αξεσουάρ ή το ρολόϊ και η βιτρίνα μας έχει στηθεί πάνω σε αυτή την φιλοσοφία. Περιγραφή εταιρείας: Η εταιρεία Nassia Gems ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να δώσει στη σύγχρονη γυναίκα προτάσεις που δεν παραπέμπουν στην μαζικότητα του είδους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας θέλει χαρούμενους πελάτες, προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον που προέρχονται από νόμιμες και ηθικές πηγές προμήθειας. Θεωρούμε επίσης σημαντικό να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, γι αυτό και μέρος των εσόδων μας προορίζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Copyright © 2021 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB