Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 21:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:30 - 23:00.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 21:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: 10:00 - 20:00.
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Υγεία & Ομορφιά

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

Η M·A·C Cosmetics, εγκαινίασε το νέο της concept store στο The Mall Athens, με τις υψηλότερες προδιαγραφές του σύγχρονου design και με όλα τα τεχνολογικά μέσα για μια omnichannel εμπειρία που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς Beauty gurus.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα των αντίστοιχων καταστημάτων του εξωτερικού, το ολοκαίνουριο M·A·C concept store διαθέτει εσωτερική αρχιτεκτονική εμπλουτισμένη με hi-tech καινοτομίες όπως το Virtual Try On, που μέσω τεχνολογίας AR βοηθά τους πελάτες να κάνουν εικονικά αμέτρητες δοκιμές αποχρώσεων με πιστό αποτέλεσμα, το πρωτοποριακό Selfie Mirror με επαγγελματική κάμερα και φωτισμό, στα οποία ο επισκέπτης μπορεί να τραβήξει τις πιο fun φωτογραφίες και να τις εκτυπώσει επιτόπου, καθώς και το Social Aggregator, ένα εργαλείο που αναπαράγει real time στην οθόνη του ό,τι αναρτάται στα Social Media της M·A·C Cosmetics παγκοσμίως.

Στο νέο Μ·A·C concept store επίσης φιλοξενούνται όλες οι συλλογές του brand, οι limited edition σειρές και τα διαχρονικά best-selling προϊόντα καθώς και τα προϊόντα μαλλιών του brand Bumble and bumble.

Οι Μ·A·C Artists μοιράζονται με τους καταναλωτές, συμβουλές για ένα ολοκληρωμένο beauty look & styling, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη στην απόλυτη shopping εμπειρία!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB