Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Εξειδικευμένα καταστήματα

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Τα σημεία εξυπηρέτησης Kiosky’s είναι μέλη ενός οργανωμένου δικτύου σημείων που έχουν βασικό στόχο την αναβαθμισμένη λειτουργία ενός τυπικού περιπτέρου.

Η Kiosky’s προσφέρει στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία από τα βασικά είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα περίπτερο με τη διαφορά ότι αποτελείται από μοντέρνους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για άνετες και ευχάριστες αγορές.Επιπλέον, στα καταστήματα μικρής λιανικής Kiosky’s, ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους καταναλωτές, με χαμηλότερες τιμές και προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα πληρωμής με VISA, πρωτοποριακές για τη μικρή λιανική.Ένα σημείο φιλικής εξυπηρέτησης kiosky’s σας περιμένει στο The Mall Athens για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Εκτός από τα καπνικά και τα είδη καπνιστή, τον ελληνικό και ξένο τύπο, τη μεγάλη ποικιλία ψιλικών και snacks, στην kiosky’s μπορείτε να προμηθευτείτε εξειδικευμένα gadget που με ιδιαίτερη φροντίδα έκανε η kiosky’s για σας.Ανακαλύψτε όλες εκείνες τις «μικρές πολυτέλειες» πουν κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, σε τιμές και εξυπηρέτηση που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Νέο ωράριο λειτουργίας καταστήματος:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 22:00
  • Σάββατο: 09:00 – 21:00
  • Κυριακή: 11:00 - 19:00
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB