Τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά 10:00 - 20:00.
To foodcourt είναι ανοιχτό 08:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι ανοιχτό 09:00 - 20:00.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι ανοιχτό 08:30 - 22.00.
Language
!

Εξειδικευμένα καταστήματα

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Τα σημεία εξυπηρέτησης Kiosky’s είναι μέλη ενός οργανωμένου δικτύου σημείων μικρής λιανικής έχουν στόχο την αναβάθμιση της έννοιας αλλά και της λειτουργίας ενός τυπικού περιπτέρου. Σημεία εξυπηρέτησης kiosky’s λειτουργούν στα εμπορικά κέντρα (The Mall, Avenue, Smart Park κλπ) και σε πολλά ακόμη σημεία στην Αττική.

Η Kiosky’s προσφέρει στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία από τα βασικά είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα περίπτερο αλλά σε μοντέρνους ειδικά διαμορφωμένους χώρους ώστε να κάνει τις αγορές του άνετα και ευχάριστα.
Στα καταστήματα μικρής λιανικής Kiosky’s, ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους καταναλωτές, με χαμηλότερες τιμές και προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα πληρωμής με VISA, πρωτοποριακές για τη μικρή λιανική.
Ένα σημείο φιλικής εξυπηρέτησης kiosky’s σας περιμένει και στο MALL για να καλύψει τις βασικές και όχι μόνο ανάγκες σας.

Εκτός από τας καπνικά σας και τα είδη καπνιστή, τον ελληνικό και ξένο τύπο, τη μεγάλη ποικιλία ψιλικών, αναψυκτικών και snacks, στην kiosky’s θα βρείτε επιλογές δώρων, παιχνιδιών και gadget που με ιδιαίτερη φροντίδα έκανε η kiosky’s για σας.
Ανακαλύψτε στην Kiosky’s όλες εκείνες τις «μικρές πολυτέλειες» πουν κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, σε τιμές και με εξυπηρέτηση που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2022 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB