Τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.
To foodcourt είναι κλειστό.
Tα εστιατόρια είναι ανοιχτά 11:00 - 01:00.
Το φαρμακείο είναι κλειστό.
Το parking είναι ανοιχτό 08:30 - 02:00.
Eurobank: κλειστή / Εθνική Τράπεζα Ibank Store: κλειστό
Το γραφείο πληροφοριών είναι κλειστό.
Language
!

Αξεσουάρ

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

H KEM Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Δερματίνων Ειδών, με το διακριτικό τίτλο Kem, ιδρύθηκε το 1996 από μετατροπή της προϋπάρχουσας ατομικής επιχείρησης του βασικού της φορέα, Γιώργου Μιχαηλίδη, που ιδρύθηκε το 1985 με στόχο το σχεδιασμό και την παραγωγή δερματίνων ειδών. Μέσα σε μια 10ετία η εταιρεία αύξησε 200 φορές τον αρχικό της τζίρο. Σταθμός της δυναμικής της πορείας, η χρονιά 1992 - 93 όταν σημείωσε αύξηση 70%. Ήδη από το 1991 η ΚΕΜ κατέχει την πρώτη θέση στον κλάδο, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε κέρδη και συμβαδίζει με τα διεθνή πρότυπα στην παραγωγή, δομή-οργάνωση και στρατηγική.

Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας κατασκευής και πρώτων υλών και του ενημερωμένου σχεδιασμού δίνουν στα πρoιόντα KEM μια μοναδικότητα, η οποία τυγχάνει γενικής αναγνώρισης. Οι συλλογές ΚΕΜ ανανεώνονται 2-4 φορές τον χρόνο, σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Η ΚΕΜ παράγει στις δικές της εγκαταστάσεις τις συλλογές των δερμάτινων προϊόντων της και απασχολεί πάνω από 100 άτομα σε όλους τους τομείς, λειτουργώντας με πλήρη οργανωτική δομή.

Με καθιερωμένη θέση στην αγορά, αλλά και στη συνείδηση του καταναλωτή, διατηρεί μία συνεχή και επιτυχημένη πορεία. Από τα 45 καταστήματα ΚΕΜ, τα 24 είναι ιδιόκτητα, ενώ προϊόντα ΚΕΜ θα βρείτε σε 300 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. KEM “THE MALL ATHENS” store Το κατάστημα της ΚΕΜ στο εμπορικό κέντρο THE MALL ATHENS, είναι το μεγαλύτερο απο τα καταστήματα ΚΕΜ. Έχει νέα, διαφοροποιημένη εσωτερική διακόσμηση, σε σκούρα χρώματα και μεταλλικές λεπτομέρεις. Σε αυτό το κατάστημα, θα βρείτε: • τσάντες ΚΕΜ • παπούτσια ΚΕΜ • πορτοφόλια ΚΕΜ • αξεσουάρ ΚΕΜ ( ζώνες, γάντια, μπρελόκ )

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο:
Email:
Copyright © 2023 The Mall Athens. All rights reserved. Το The Mall Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB