Μία νέα εποχή ξεκινά στη mat fashion με την αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας, η οποία αντλεί έμπνευση από όλες εκείνες τις ιδιότητες που καθιστούν το brand χαρισματικό. Η νέα εικαστική ταυτότητα του brand σας εμπνέει και σας μαγνητίζει, ακριβώς όπως και κάθε ξεχωριστή συλλογή του.

Απευθυνόμενη σε όσες γυναίκες θέλουν να αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά τους με αυτοπεποίθηση, η mat fashion έχοντας ως κεντρικό μήνυμα το “Charismatic Life”, έρχεται να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες και να σηματοδοτήσει μία καινούρια εποχή για το brand.

Ο τρόπος που η mat fashion ηγείται της ελληνικής αγοράς plus size ενδυμάτων από το 1987, μας υπενθυμίζει καθημερινά πως η ανάδειξη της γοητείας και της σιγουριάς κάθε γυναίκας, παραμένει μοναδικός σκοπός της. Ένας τρόπος που ακτινοβολεί τον μαγνητισμό, τον ενθουσιασμό και το πάθος της γυναίκας.

Σε αυτό συμβάλλουν εξίσου αποφασιστικά οι πλούσιες συλλογές της mat fashion, οι οποίες περιλαμβάνουν μοναδικές δημιουργίες με ένταση και ζωηρά χρώματα, που δίνουν το περιθώριο για στυλιστικούς πειραματισμούς, flashy συνδυασμούς και εμπνευσμένα outfits.

Στην μακροχρόνια ανοδική της πορεία η εταιρεία έχει κατορθώσει να δημιουργήσει το δικό της πιστό κοινό τόσο σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό δίνοντας το παρόν και σε νέες αγορές όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Μέσης Ανατολής. Σήμερα, η εταιρεία μετρά πάνω από 670 σημεία παρουσίας σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, επιβεβαιώνοντας ότι η ποιότητα και η καινοτομία υπερβαίνουν τα σύνορα.