Τι θα έλεγες εάν με κάθε σου ανέπαφη αγορά στο The Mall Athens, διεκδικούσες πλούσια δώρα; Το αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο συνεργάζεται για 5η χρονιά με τη Mastercard και επιβραβεύουν τους κατόχους καρτών.

Από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, όσοι επισκέπτες χρησιμοποιήσουν τη Mastercard κάρτα τους ανέπαφα, για τις αγορές αγαθών ή υπηρεσιών σε οποιοδήποτε εμπορικό σημείο στο The Mall Athens (καταστήματα, μηχανήματα αυτόματων πληρωμών στάθμευσης, καφέ, εστιατόρια κ.ο.κ), έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν δωροεπιταγές αξίας έως και 500€ και μοναδικές εμπειρίες οινογνωσίας και ευεξίας.

Τα δώρα για φέτος αφορούν δωροεπιταγές αξίας έως και 500€ από τα καταστήματα ZARA και ΠΛΑΙΣΙΟ, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν εμπειρίες οινογνωσίας στο γνωστό wine – bar & εστιατόριο Oinoscent και εμπειρίες ευεξίας και περιποίησης στο ξενοδοχείο New Hotel της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, οι επισκέπτες του Τhe Μall Athens μπορούν να λάβουν μέρος σε στιγμιαία ηλεκτρονική κλήρωση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1ο: Πραγματοποιούν τις αγορές τους ανέπαφα με τη Mastercard κάρτα τους στα καταστήματα και στα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών στάθμευσης του The Mall Athens.

Βήμα 2ο: Επισκέπτονται το Mastercard Touchpoint που θα είναι εγκατεστημένο στο επίπεδο 2 του The Mall Athens και σκανάρουν το απόκομμα της συναλλαγής ΡΟS στο ειδικό μηχάνημα.

Βήμα 3ο: Μαθαίνουν επιτόπου αν κέρδισαν δωροεπιταγές αξίας έως και 500€, καθώς και μοναδικές εμπειρίες οινογνωσίας και ευεξίας.

Βήμα 4ο: Εάν έχουν κερδίσει, λαμβάνουν επιτόπου απόκομμα στο οποίο αναγράφεται το δώρο τους.

Εάν είσαι κάτοχος καρτών Mastercard, μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ, όσες φορές επιθυμείς, πραγματοποιώντας νέες αγορές, με στόχο να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις τα μοναδικά δώρα της φετινής ενέργειας.

Μπορείς να ενημερωθείς για τους όρους και τις προϋποθέσεις της ενέργειας στο mastercard.gr/malls22.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ξανά στο The Mall Athens!