Ψώνισε και κέρδισε μοναδικά δώρα στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο!

Φέτος το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο The Mall Athens!

Το The Mall Athens διοργανώνει ένα μοναδικό Summer Fashion Event σε συνεργασία με τα καταστήματά του.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα ειδικά διαμορφωμένα stages τα οποία θα τοποθετηθούν στους κοινόχρηστους χώρους του The Mall Athens καθώς και να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις του καλοκαιριού ανακαλύπτοντας τα πιο must have items.

Κάθε set up θα βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο, διαφορετικό concept με θέμα τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού, είτε αυτές αφορούν τη μόδα είτε το σπίτι. Από τα απαραίτητα για την παραλία και τις πιο stylish επιλογές για να ξεχωρίσεις ως καλεσμένη σε έναν γάμο μέχρι τα πιο μοδάτα ρούχα για παιδιά και τις νέες τάσεις του καλοκαιριού στην διακόσμηση.

Τα ειδικά διαμορφωμένα stages του The Mall Athens θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση που χρειάζεσαι για shopping, το οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις με… δώρα!

Μην ξεχνάς να μπαίνεις καθημερινά στην σελίδα του The Mall Athens, ώστε να ενημερώνεσαι για απαραίτητα καλοκαιρινά προϊόντα αλλά και για να παρακολουθείς τα άρθρα με τα tips και τις πιο βασικές και χρήσιμες συμβουλές για το καλοκαίρι.

Στο Summer Fashion Event του The Mall Athens σε περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις!