Είσαι λάτρης των αυτοκινήτων; Τότε αυτό δεν πρέπει να το χάσεις!

Κάτι νέο έρχεται στο The Mall Athens στις 21 και 22 Μαΐου! Για τις δύο αυτές ημέρες το αγαπημένο εμπορικό κέντρο θα “φιλοξενήσει” το νέο, επόμενης γενιάς Ford Ranger Raptor!

Λίγες μέρες μετά το μεγάλο λανσάρισμα της Ford και την παρουσίαση του νέου μοντέλου, οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το επιβλητικό, τολμηρό και δυναμικό σε design, Ranger Raptor!

Το παρουσιαστικό του νέου Ford Ranger Raptor έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τις αυξημένες δυνατότητές του, καθώς το νέο αυτό μοντέλο έρχεται τώρα να εξελίξει και αναδείξει ακόμα περισσότερο το ήδη τολμηρό, στιβαρό και δυναμικό στυλ της προηγούμενης γενιάς Ranger.

Σημείο αναφοράς και συγχρόνως πηγή έμπνευσης της εξωτερικής αισθητικής της νέας δημιουργίας της Ford που για μια ακόμα φορά φέρει την υπογραφή της Ford Performance, είναι τα τονισμένα φτερά και, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός σχήματος C των φωτιστικών σωμάτων που σε συνδυασμό τονίζουν την παρουσία και το πλάτος του «ετοιμοπόλεμου» pick up της Ford.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τον 3.0L V6 EcoBoost κινητήρα απόδοσης 288PS και το κιβώτιο 10 σχέσεων ίδιο με του F150 Raptor, κάνουν τo νέο, επόμενης γενιάς Ranger Raptor ένα «μοναδικό» όχημα στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με τη δική του ξεχωριστή σχεδιαστική αύρα και ταυτότητα που το διαφοροποιούν από κάθε άλλο όχημα του είδους.

Μάθετε περισσότερα για το νέο Ford Ranger Raptor, εδώ.

Οι επισκέπτες του The Mall Athens και λάτρεις του αυτοκινήτου θα έχουν, λοιπόν, την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Ford Ranger Raptor σε μια guest εμφάνιση στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο.

Ραντεβού στις 21 και 22 Μαΐου!

Μην το χάσεις, έλα στο The Mall Athens!