Το Red Bull και το The Mall Athens σε στέλνουν στην Αστυπάλαια για μια μοναδική εμπειρία freerunning! Από τις 9 Μαΐου έως και τις 20 Μαΐου, με μια βόλτα στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα 3ήμερο στην Αστυπάλαια στις 10-13/6 για το Red Bull Art of Motion.

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στην Ελλάδα σε μια νέα τοποθεσία, στην Αστυπάλαια! Φέτος, οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα συναντηθούν στην «πεταλούδα του Αιγαίου» για να γιορτάσουν τον παγκόσμιο freerunning θεσμό και να αναδείξουν τα καλύτερά τους tricks. Πρόκειται για μία μοναδική χρονιά του Red Bull Art of Motion, αφού φέτος δεν θα διεξαχθεί στη χώρα μας απλώς ως ένας διαγωνισμός με σκοπό την ανάδειξη του νικητή, αλλά ως μία 3ήμερη freerunning γιορτή.

Το The Mall Athens δίνει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά αυτή τη γιορτή, με έναν super διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, στον 1ο όροφο του The Mall Athens θα έχει στηθεί ένα photobooth, φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται το illusion για τον κόσμο που θα φωτογραφηθεί ότι κάνει κάποιο κόλπο στον αέρα.

Τα βήματα, λοιπόν, για να συμμετέχεις στην ενέργεια του The Mall Athens είναι απλά.

Βήμα 1ο: Βγάλε μια φωτογραφία στο photobooth με το κινητό σου

Βήμα 2ο: Ανέβασέ την στα social media βάζοντας το #redbullartofmotion

Και αυτόματα μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις ένα 3ήμερο στην Αστυπάλαια 10-13/6 για το Red Bull Art of Motion.

Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να ζήσεις την απόλυτη freerunning εμπειρία, έλα στον 1ο όροφο του The Mall Athens!